Yola mı geldiler diyecektim ama aklıma gündüz olduğu geliverdi bi anda.YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME - 1
Yola mı geldiler diyecektim ama aklıma gündüz olduğu geliverdi bi anda.YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME - 1
Bu hikayede yanan Bora oldu...SANA SÖZ 5. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI
Ekli dosyayı görüntüle 111874
Ekli dosyayı görüntüle 111875
Ekli dosyayı görüntüle 111876
Ekli dosyayı görüntüle 111877
Ekli dosyayı görüntüle 111878
Ekli dosyayı görüntüle 111879
Ekli dosyayı görüntüle 111880
Ekli dosyayı görüntüle 111881
Ekli dosyayı görüntüle 111882
Ekli dosyayı görüntüle 111883
Ekli dosyayı görüntüle 111884
------
SANA SÖZ 5. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
Ayşe’ye yönelik saldırı ile birlikte kartlar yeniden dağıtılır. Rıza ve Bora arasında adı konulmamış bir savaş başlar. Erdem bu savaşın dışında kalmak istese de Ayşe’yi kurtarması ile birlikte gelişen olaylar onu bir taraf seçmeye zorlar. Erdem-Elif arasındaki gerilim varlığını korurken, Erdem en büyük desteği Aslı’dan görecektir.
Saniye Azmi babanın uğradığı fiziksel şiddete dair izleri fark eder. Artık tehlike çanları Aysel için çalmaktadır. Elif ve Ömer Levent Gürsoy cinayeti nedeniyle yeniden işbirliği yapar. Elif Azmi babayla ilgili bildiklerini, Ömer ise Bora ve Duru arasındaki tanışıklığı birbirlerine söylemenin yollarını arar.
Duru ve Umut’un doğum günü Karaca Ailesi’ni yeniden bir araya getirir ancak beklenmeyen bir misafir ile Elif ve Erdem arasında tekrar ipler kopma noktasına gelir. Duru’ya gelen sürpriz hediye onu geri dönülmez bir yola sürükleyecektir. Bora ve Rıza arasında beklenen hesaplaşma yaşanır.
Ekli dosyayı görüntüle 111885
Dakika 1, gol 1... Söyleyemedi. Umarım bu bölüm çıkar bu mesele aradan.Ömer, Bora ile Duru'yu birlikte gördüğünü umarım söyler Elif'e hemen. Yoksa Duru'nun Bora'ya inanıp yanlış şeyler yapması çok olası.
Bora ne kadar güzel duruyor.SANA SÖZ 6. BÖLÜM FRAGMANI
Psikopat ötesi bir şey Levent Gürsoy. Bir anneye öyle bir acıyı nasıl yaşatırsın sen? Neyse ki intikamları güzel olmuş. Geçen bölüm temizlik sahnesinden sonra Yeliz'in parmağı olduğunu düşünüyordum ki öyle de olmuş.Ve programa çıkan vakalardan ilk defa biri bölüm içerisinde bitmedi, sevindim. Levent'in psikopatlığı (şoförünü ormanın ortasında soyması, karısını hapsetmesi ve şirkette bağırtarak özür diletmesi) çıldırttı. Orhan yaptı gibi, ama onun sevgilisinin de bir parmağı var sanırım.