Saklı Kalan Başlıyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
apbs.twimg.com_media_BYi4TYjIQAA9lsU.jpg

Show Tv'nin yeni dizisi Saklı Kalan çok yakında yayın hayatına başlıyor.Melis Birkan,Özgür Çevik,Burak Sağyaşar,Muhhamet Uzuner ve Meral Çetinkaya gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin konusu ise,şöyle
Saklı Kalan Açığa Çıkarsa Artık Geri Dönemezsin...

aimgz.pivol.com_dizifilm_imgsdisk_2013_11_08_081120131119407303504_2.jpg

Cevher Holding, ülkenin en büyük maden şirketlerindendir. Ailenin iki oğlundan küçük olanı Murat Cevher de bu holdingin patronudur… Annesi Sitare Hanım, eşi ve kızıyla sakin bir hayat yaşayan Murat Cevher, bir gün tesadüf eseri genç bir kadınla tanışır ve hayatı tamamen değişir… Bu genç kadına âşık olmasıyla, aslında bugüne kadar yaşadığı hayatın mutluluktan uzak olduğunu anlayacak olan Murat Cevher, aşkının bedelini çok ağır ödeyeceğini henüz bilmemektedir... Bir intihar, bir cinayet ve imkânsız bir aşk, tüm aile fertlerinin hayatını sonsuza dek değiştirecektir.
@Fks14 @xemrexxx @EveN @çocuklarduymasın @Bully @denizz19 @destere @Yakamoz-Asi @beyazsoy

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BYi4TYjIQAA9lsU.jpg
    apbs.twimg.com_media_BYi4TYjIQAA9lsU.jpg
    10.3 KB · Hit: 478
  • aimgz.pivol.com_dizifilm_imgsdisk_2013_11_08_081120131119407303504_2.jpg
    aimgz.pivol.com_dizifilm_imgsdisk_2013_11_08_081120131119407303504_2.jpg
    52.9 KB · Hit: 628
Kadrosu iyi sayılır ama klasik hikaye ne olur tutması zor orta karar bişeyler alır gibi

ne yazı ki bu sene show daki diğer diziler gibi tutmayacağa benziyor

bu kız kesin düşmanlarının kızı olu.kız babasının öcünü almak için özelikle o adamla tanmışda olabilir diğer ihtimalde abisinin eski sevgilisi falan filan... bu hikaye kanal d de olsa kesinlikle tutmazdı. ab halkı bu klışe dizileri sevmiyor. show tv de total kanalı olma yolunda gittiği için klışe dizilerinde 3-4 reytingi olduğu için belki showu memnun eder

kadro iyi ama hikaye çok klişe :( umarım başarılı olur Show TV adına :)

Kadroyu bende begendim ama hikaye'nin ya tanitimi cok zayif yada gercekten yazildigi gibi klise. 3-5 reyting alabilir belki ama gününe bagli tabi.

bu diziler hep son dakika dizisi gibi , ben boyle acele dizileri sevmiyorum , aynisi 20dakika da oldugu gibi , 3hafta kala başrol belli degildi, ustune showtvin bir yil arasi olunca reyting rekabetinde iddiali olmuyor, bu yuzden daha top kadrolar gerekli ki izliyicinin meraklansin(yeniden show tvye donsun)(mesela kurt seyd ve shura en merak edilen dizilerden).
yeni diziler arsinda merak etigim diziler sirayla:
1- vicdan
2- yerli the killer
3- kurt seyd ve shura
4- kara para aşk
5- bugunun saraylisi

NOTE:1- ben showtvin butun yeni dizileri için genel duşuncemi paylaştim , umarim hepsi iyi olur , bazilarini izlerim.
2-yazdiklarim sadece showtv için , başka kanalarda durum farkli.

Kadro iyi ama hikaye klasik... Yine de ilk bölümünü izlerim. :)

İlk bölümüne bakmayı düşünüyorum ama keşke dizinin ismi farklı olsaydı. "Saklı Kalan" yarım bir isim gibi resmen...

Dizi en başta isimden kaybediyor. Tutacağını sanmıyorum ama ab dizisi olabilir belki. :X