Saklı Kalan Başlıyor

T.Ü'in serasındak yardımcı olan Kuzey Guney'deki eli yanık olan değilmiydi:X

TGRT fox oldugu ilk seneler iyiydi sonradan bez bebekle bozdu:T:

ilk sene büyük bir iddiayla giriş yaptı tv piyasasına ,sonra baktıki seyirci kalite peşinde değil ne koyarsak izliyorlar dediler ortalığı pembe dizilerle bez bebeklerle doldurdular:)

tnt de bir zamanlar film yayınlarken ilk kez dedim bir kanal kaliteli şeyler koyacak ama izleyici ordaki filmleri izleyeceğine gidip recep ivedikin 10 kez yayınlanan serilerini izledi .. böyle bir durumda bir kanal kaliteli şeyler için nmiye zamanını ve parasını harcasın ?

Yapımcıdan torpilli ben yanlış hatırlıyorumdur. :F
Hiçte hizmetçi değil:X Evin kızına sarkıyormuş:X

ilk sene büyük bir iddiayla giriş yaptı tv piyasasına ,sonra baktıki seyirci kalite peşinde değil ne koyarsak izliyorlar dediler ortalığı pembe dizilerle bez bebeklerle doldurdular:)

tnt de bir zamanlar film yayınlarken ilk kez dedim bir kanal kaliteli şeyler koyacak ama izleyici ordaki filmleri izleyeceğine gidip recep ivedikin 10 kez yayınlanan serilerini izledi .. böyle bir durumda bir kanal kaliteli şeyler için nmiye zamanını ve parasını harcasın ?
TNT'den ben de umutluydum. Hatta TVen çıkıcak diye de umutlanmştim:( star bişeyler yapar dedik oda habire Acun loydu ilk senden totallerin en zirvesi olan Diloştan babalar ve oğullardan giriş yaptı yayına 😕

Hiçte hizmetçi değil:X Evin kızına sarkıyormuş:X

TNT'den ben de umutluydum. Hatta TVen çıkıcak diye de umutlanmştim:( star bişeyler yapar dedik oda habire Acun loydu ilk senden totallerin en zirvesi olan Diloştan babalar ve oğullardan giriş yaptı yayına 😕

çare şifreli yayında kaliteli film yayınlayan dizi çeken kanallar şifreli olsun anca bu şekilde hem kendini kurtarır maddi açıdan........ hemde kaliteye hasret seyirciler mutlu olur başka çaresi yok ..
şifreli derken dijitürk gibi sadece dışardan aldığı filmleri yayınlayan kanallardan bahsetmiyorum kendi filmini kendi dizisini kendisi çekecek bir kanal olmalı

çare şifreli yayında kaliteli film yayınlayan dizi çeken kanallar şifreli olsun anca bu şekilde hem kendini kurtarır maddi açıdan........ hemde kaliteye hasret seyirciler mutlu olur başka çaresi yok ..
şifreli derken dijitürk gibi sadece dışardan aldığı filmleri yayınlayan kanallardan bahsetmiyorum kendi filmini kendi dizisini kendisi çekecek bir kanal olmalı

Müjde AR'ın da dizisi başlayacak destere, onu izleyecekmisin :)))

Aslında öyle yapan D-smart kanalı vardi. Bi kaç komedi dizisi yapıyordu ama ne adı duyuldu ne sanı😕 Bizim böyle çağ atlamamız ancak bi 25 sene sonra görürüz:) Ancak cocugum görebilir bu çağı da:X Tabi ben eve kablolu kanal alırsam:F:F

Aslında öyle yapan D-smart kanalı vardi. Bi kaç komedi dizisi yapıyordu ama ne adı duyuldu ne sanı😕 Bizim böyle çağ atlamamız ancak bi 25 sene görürüz:) Ancak cocugum görebilir bu çağı da:X Tabi ben eve kablolu kanal alırsam:F:F

en iyisi HBO yu izleyelim direk:) beklememize gerek yok :)

ama ingilizceye tamamen hakim olmak lazım yoksa alt yazıyla bu işler olmuyor:)

en iyisi HBO yu izleyelim direk:) beklememize gerek yok :)

ama ingilizceye tamamen hakim olmak lazım yoksa alt yazıyla bu işler olmuyor:)
İngilizceye tamamen hakim olmak için 7/24 ingilizce takılmak gerek. Tamam ingilizce zor bir dil değil ama çeviriyi ya kendine hemen yapman lazım yada çeviriyi direk anlayacaksın (aynı türkçeyi kafadan anladiğimiz gibi)

İngilizceye tamamen hakim olmak için 7/24 ingilizce takılmak gerek. Tamam ingilizce zor bir dil değil ama çeviriyi ya kendine hemen yapman lazım yada çeviriyi direk anlayacaksın (aynı türkçeyi kafadan anladiğimiz gibi)

haklısın ingilizce altyazıyla verilse diziler yine anlaşılıyorda altyazısız izlemeye kalktığımda bişey analamıyorum:)

Bu dizi Show TV'nin en iddialı dizileri arasında gösteriliyor(muş). :)

ucf51.jpg