Yok be bu dizi max. Haziran'ı görür. Yeni sezon imkansız.Belki yeni sezona yeni diziler gelir.
NOW kanalına güvenmiyorum. 4 altına indiği an fişi çekerler![]()
Yok be bu dizi max. Haziran'ı görür. Yeni sezon imkansız.Belki yeni sezona yeni diziler gelir.
NOW kanalına güvenmiyorum. 4 altına indiği an fişi çekerler![]()
Haziranı görsün kafiYok be bu dizi max. Haziran'ı görür. Yeni sezon imkansız.![]()
Bu arada aklıma geldi. Feraye’nin Eymir’in silahına dokunması başına iş açar mı?Hidayet’in suçu Koray’a yıkacağını 12 Kasım’da söylemişim
Bölümü izlerken biraz modum düşüktü o yüzden tam anlamadım iyi mi kötü mü diye![]()
3 sezon sürer diye düşündüler ama ellerinde patladı, senarist bile bıraktı diziyi.Haziranı görsün kafihikaye çok uzatılmaya müsait değil. Bu aralar olaylar çözülmeye başladı yani yaza kadar sürmeside biraz şüpheli gibi
------
Bu arada aklıma geldi. Feraye’nin Eymir’in silahına dokunması başına iş açar mı?
Dizi piyasasından bir sevdiğim olsaydı o net Hilal olurdu sanırım. 😍
Güzel bir nokta yakaladın, iş açabilirHaziranı görsün kafihikaye çok uzatılmaya müsait değil. Bu aralar olaylar çözülmeye başladı yani yaza kadar sürmeside biraz şüpheli gibi
------
Bu arada aklıma geldi. Feraye’nin Eymir’in silahına dokunması başına iş açar mı?
Haziranı görsün kafihikaye çok uzatılmaya müsait değil. Bu aralar olaylar çözülmeye başladı yani yaza kadar sürmeside biraz şüpheli gibi
------
Kâğıda not alarak izlemenin faydalarıGüzel bir nokta yakaladın, iş açabilir![]()
Ay sen de ne ecünnücü çıktın.Dizi piyasasından bir sevdiğim olsaydı o net Hilal olurdu sanırım. 😍
Hilal fotoğrafları konuya atan bendim. Bunu biliyor olman lazımdı. Zamanında bunun sohbetini yaptık. Bir daha yapamam seninle. 😅😅Ay sen de ne ecünnücü çıktın.![]()
Seninde ışık yakmadığın ünlü kalmadıDizi piyasasından bir sevdiğim olsaydı o net Hilal olurdu sanırım. 😍
O sahne boşuna olmadı gibiGüzel bir nokta yakaladın, iş açabilir![]()
Bir sevdiğim olsaydı demişim. Yani bu demek oluyor ki piyasadan kimseyi sevmiyorum.Seninde ışık yakmadığın ünlü kalmadı![]()
En son kraliçe diye ortalıkta geziyordunBir sevdiğim olsaydı demişim. Yani bu demek oluyor ki piyasadan kimseyi sevmiyorum.
Tek Deniz'im var. 🤍♥️
Bence de boşuna olmadı o sahneSeninde ışık yakmadığın ünlü kalmadı
O sahne boşuna olmadı gibi
Bu arada uyumaya çekilmişim sen gelmişsin. Bi yarım saat daha uyumuşum![]()
siz tüm gün mü çalışacaksınız?Bence de boşuna olmadı o sahneSilaha dokundurttular uyduruk bir sahneyle
Öğle molamda foruma gelme planım vardı ama iş yoğunluğumdan dolayı olmadıTüm işleri yaptık, akşama kadar relax oluruz artık herhalde
Yarım saat uyku daha iyi olmuş, doymuyorsun maşallah uyku ve tatile![]()
Bugün tüm gün çalışıyorum, yarın tatilimsiz tüm gün mü çalışacaksınız?
Yarına erken uyanacağım o yüzden bugün tadına varmak istedimhem iş yok güç yok.
O silah nedeni ile Eymirde aileye sızar gibi![]()
Yılbaşı yarım gün olmalıydı, sizde tuhaf sistem (bizde kapalı tüm gün gerçiBugün tüm gün çalışıyorum, yarın tatilim
Bugün işin gücün yok ve yarına erken uyanacaksan haklısın tabii bugün takılmakta
Aynen, Eymir sızar aileye kesin silah yüzünden![]()
28 Ekim yarım gün mesela ama yılbaşı yarım değilYılbaşı yarım gün olmalıydı, sizde tuhaf sistem (bizde kaplı tüm gün gerçi)
Kraliçe'ye Yakamoz bayılıyor. 😅 Ben değil. Ben shipim gitti diye üzülüyorum o kadar. 😁😁 Ben her daim Denizciyim. Ay canım Denizim ya. 🌟En son kraliçe diye ortalıkta geziyordun@Bully
Tüm yılın acısını çıkarır gibi olmuş28 Ekim yarım gün mesela ama yılbaşı yarım değilTuhaf dediğin gibi
![]()
Yo en çok sen bahsedip duruyordun. Benim aklımda sen kalmışsınKraliçe'ye Yakamoz bayılıyor. 😅 Ben değil. Ben shipim gitti diye üzülüyorum o kadar. 😁😁 Ben her daim Denizciyim. Ay canım Denizim ya. 🌟
Valla yaTüm yılın acısını çıkarır gibi olmuş
------
Yo en çok sen bahsedip duruyordun. Benim aklımda sen kalmışsınsahip bahanesine sığınma
![]()
Daha bizim Paskalyada varValla yaBizde bayramlar var, sizde Noel. Öyle dengeleniyor işte
![]()