NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

Yok be bu dizi max. Haziran'ı görür. Yeni sezon imkansız. :A
Haziranı görsün kafi :A hikaye çok uzatılmaya müsait değil. Bu aralar olaylar çözülmeye başladı yani yaza kadar sürmeside biraz şüpheli gibi :A
------

Hidayet’in suçu Koray’a yıkacağını 12 Kasım’da söylemişim :A

Bölümü izlerken biraz modum düşüktü o yüzden tam anlamadım iyi mi kötü mü diye :A
Bu arada aklıma geldi. Feraye’nin Eymir’in silahına dokunması başına iş açar mı?

Haziranı görsün kafi :A hikaye çok uzatılmaya müsait değil. Bu aralar olaylar çözülmeye başladı yani yaza kadar sürmeside biraz şüpheli gibi :A
------

Bu arada aklıma geldi. Feraye’nin Eymir’in silahına dokunması başına iş açar mı?
3 sezon sürer diye düşündüler ama ellerinde patladı, senarist bile bıraktı diziyi. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
------

Güzel bir nokta yakaladın, iş açabilir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and Bully
Seninde ışık yakmadığın ünlü kalmadı :A

O sahne boşuna olmadı gibi :A
Bu arada uyumaya çekilmişim sen gelmişsin. Bi yarım saat daha uyumuşum :F
Bence de boşuna olmadı o sahne :A Silaha dokundurttular uyduruk bir sahneyle :A

Öğle molamda foruma gelme planım vardı ama iş yoğunluğumdan dolayı olmadı :A Tüm işleri yaptık, akşama kadar relax oluruz artık herhalde :A

Yarım saat uyku daha iyi olmuş, doymuyorsun maşallah uyku ve tatile :A

• Güldürdün
Bence de boşuna olmadı o sahne :A Silaha dokundurttular uyduruk bir sahneyle :A

Öğle molamda foruma gelme planım vardı ama iş yoğunluğumdan dolayı olmadı :A Tüm işleri yaptık, akşama kadar relax oluruz artık herhalde :A

Yarım saat uyku daha iyi olmuş, doymuyorsun maşallah uyku ve tatile :A
siz tüm gün mü çalışacaksınız?
Yarına erken uyanacağım o yüzden bugün tadına varmak istedim :A hem iş yok güç yok.

O silah nedeni ile Eymirde aileye sızar gibi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
siz tüm gün mü çalışacaksınız?
Yarına erken uyanacağım o yüzden bugün tadına varmak istedim :A hem iş yok güç yok.

O silah nedeni ile Eymirde aileye sızar gibi :A
Bugün tüm gün çalışıyorum, yarın tatilim :A

Bugün işin gücün yok ve yarına erken uyanacaksan haklısın tabii bugün takılmakta :A

Aynen, Eymir sızar aileye kesin silah yüzünden :A

• Güldürdün
Bugün tüm gün çalışıyorum, yarın tatilim :A

Bugün işin gücün yok ve yarına erken uyanacaksan haklısın tabii bugün takılmakta :A

Aynen, Eymir sızar aileye kesin silah yüzünden :A
Yılbaşı yarım gün olmalıydı, sizde tuhaf sistem (bizde kapalı tüm gün gerçi :A )

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
28 Ekim yarım gün mesela ama yılbaşı yarım değil :A Tuhaf dediğin gibi :A
Tüm yılın acısını çıkarır gibi olmuş :A
------

Kraliçe'ye Yakamoz bayılıyor. 😅 Ben değil. Ben shipim gitti diye üzülüyorum o kadar. 😁😁 Ben her daim Denizciyim. Ay canım Denizim ya. 🌟
Yo en çok sen bahsedip duruyordun. Benim aklımda sen kalmışsın :A sahip bahanesine sığınma :A