NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

Reactions: Dosi and Bully
Öyle bir durumsa tuhaf olur, herkes bir şeyler için itibarı parayı gözden çıkarıyor
geçen bölümde paralar yandı malum
Ailede para bol
İtibar da sonradan yine kazanılır diye düşünüyorlardır
Ülkede her şey çabuk unutulur malum

Reactions: 12.Adam and Dosi
Dizinin başlangıç noktasını 8.bölüm olarak değiştirebiliriz. 8,9,10,11 gayet iyi.

Tahminim ^doğru gibi ama Hidayetin kuzenine suç atıldı
@Bully
Bitti bölüm
aynen . dogru
. ustte ben oylesine latife yaptim.
bolume dair yorumum coktan hazirdi , altta ekleyecegim .

Bu aile kendi çıkarları için parayı da itibarı de insanları da harcıyor

^Son sahnede Koray'ın Ertan'a sarılması güzeldi. Bir "abi" olduğum için etkilendim
^peak sahnelerdendi sarilma ve o sirada hidayetin hal ve hareketleri. < >

.
bolumde begendigim yerler;

bolumde dolu dolu ertan asya sahneleri izledik .

simla taha sahneleri de sure olarak bu ikiliyi takip etti. ters kose degilse , simla nin bu bolum de hareketleri ve soylemleri; taha'ya cidden asik olmus gibi...
<o kiskanclik ve agresif hallerini baska turlu yorumlamak yanilgi yapar mi (ters kose,taha uzerinden asya'nin oyununu ortaya cikarmak vs)
< yoruma acik . > ben ilk ihtimal diyorum; simla asik .

diger yandan ;
taha nin kendi gercegini (ailesi,yalanlar,oyun vs) <> simla dan kacmak icin turlu bahanelere basvurmasi (benim baska sevdigim var,kiz arkadasm var vb soylemi) ,haliyle bu haller simla'yi bi nevi
daha da agresiflestirip/yanlis anlasilmalar derken > taha nin evine , annesiyle sohbete kadar goturdu .
ki, zaten orda da bolumun peak anlarindan biri yasandi. simla gercek asya'yi ogrendi.

yeni bolumler de bu durumu simla >asya'ya karsi kullanir mi . < suphesiz,bunun yaniti merak edilesi .

tamer levent hidayet roluyle bu bolum hastane odasin dan muthis performans srgiledi, her replig ve mimigi izlemesii keyifliydi - hele o telefona bakip iki kardesin(ogullarinin) birbirlerine sarilmasi aninda hidayet'in yuzundeki mutlulugu ve zafer gururu ,peak anlardi final sahnelerine dair.

bobrek konusu da izlemesi merak edilesi sahnelerdi.

dizi de bolumde -geri kalan sahneler- *son yorumumdaki gibi ; benim adima albenili gelmediginden bu anlari *yine atlayip devam ettim.
( eymir,dayisi/amcasi , eymir & feray sahneleri ) .

yeni bolum fragmani merak ediyorum.ozellkle ustte dedigim simla nin taha/asya kardesligini ogrenmesiyle sonraki adimi ne olacagi konusu. . .

Reactions: Bully and Dosi