Bir cam açık olsa@xemrexxx >
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
😿
Benim sevgili bulmaya çalıştığımda ortalık maceraya alanına dönüyor @Yakamoz-AsiBazen kisa sac da kurtarmiyor![]()
Üniversitedeyken bir kızla beraber makarna yedim AirPort Avm de 1 gün sonra başka erkek sevgilisi ile yemeğe gitti bomba görüp kızı bombanın dibinde bıraktı kız onu terk etti Ardından derslerim yükselince dahada etkilendi kavga çıkardılar iki olduğum sınıf arasında birisi üst birisi alt sınıftı 1.Dönemi alt sınıfla okuyordum ikinci dönemi üst sınıfla okuyordum @Yakamoz-AsiNasil yani 😱
Üniversitedeyken bir kızla beraber makarna yedim AirPort Avm de 1 gün sonra başka erkek sevgilisi ile yemeğe gitti bomba görüp kızı bombanın dibinde bıraktı kız onu terk etti Ardından derslerim yükselince dahada etkilendi kavga çıkardılar iki olduğum sınıf arasında birisi üst birisi alt sınıftı 1.Dönemi alt sınıfla okuyordum ikinci dönemi üst sınıfla okuyordum @Yakamoz-Asi
Kamyonda ben beni red eden kızları ölümden kurtardım Urfalı kızın kafasına gaz bombası geliyordu okmeydanında hazırlıktayken üniversitenin bahçesine attılar benim babamdan kaynaklı mı babamın babası Elazığlı ben doğmadan önce ölen babaannem Bitlisli @Yakamoz-AsiNerede bomba gördü de kurtuldu 😱
Kamyonda ben beni red eden kızları ölümden kurtardım Urfalı kızın kafasına gaz bombası geliyordu okmeydanında hazırlıktayken üniversitenin bahçesine attılar benim babamdan kaynaklı mı babamın babası Elazığlı ben doğmadan önce ölen babaannem Bitlisli @Yakamoz-Asi
Neden @Yakamoz-AsiKafami iyice corba ettin haftanin daha ilk gününden Damien, nereye varacak bu durum diye korkmaya basladim 😱
kamyon açıktı diplerindeydi @Yakamoz-AsiKizin kamyonda ne isi vardi bir kere mesela
Bende tam sana yazdımSen iyileştin mi?
Aynı anda birbirimize soru sorduk@Bully bugün evde miydin?
------
Bende tam sana yazdım
Yok bugün çok yorgunum. Evde dinlenmece olacak
Bende şu an izliyorum Sahtekarları.Aynı anda birbirimize soru sordukDinlen bakalım
Tatilim. Sabah Sahtekarlar'ı izledim, sonra spora gittim. Eve yeni geldim.
Dün Teşkilat'tan hiçbir şey anlamadığım için şimdi yine açtım![]()
Güzeldi Sahtekarlar, özellikle son sahnesi
Zaten hepte son sahne iyi olur sjsjjsjsjjsGüzeldi Sahtekarlar, özellikle son sahnesi
12.Adam her zaman takibe devamEtiketlemedim onu, nasılsa görür takipçi
![]()