NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

Bakalım tahminin tutacak mı :A Son sahnede açığa çıkıyor :A

Bu zehirlenme olayları bence babasının işidir. Ertan kardeşi için yardıma koşar mı bunu test etmek içindir. Yanında çalışan kadına öyle bir soru sormuştu çünkü @Bully ?
Evet, ama bence Koray ile Feray için bunu yapmış olabilir.Ertan’a güveniyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi and Bully
Dizinin başlangıç noktasını 8.bölüm olarak değiştirebiliriz. 8,9,10,11 gayet iyi. :)

Tahminim ^doğru gibi ama Hidayetin kuzenine suç atıldı :A @Bully
Bitti bölüm
aynen . dogru :ok: . ustte ben oylesine latife yaptim.
bolume dair yorumum coktan hazirdi , altta ekleyecegim .

Bu aile kendi çıkarları için parayı da itibarı de insanları da harcıyor :A

^Son sahnede Koray'ın Ertan'a sarılması güzeldi. Bir "abi" olduğum için etkilendim :A
^peak sahnelerdendi sarilma ve o sirada hidayetin hal ve hareketleri. < >

.
bolumde begendigim yerler;

bolumde dolu dolu ertan asya sahneleri izledik .

simla taha sahneleri de sure olarak bu ikiliyi takip etti. ters kose degilse , simla nin bu bolum de hareketleri ve soylemleri; taha'ya cidden asik olmus gibi...
<o kiskanclik ve agresif hallerini baska turlu yorumlamak yanilgi yapar mi (ters kose,taha uzerinden asya'nin oyununu ortaya cikarmak vs)
< yoruma acik . > ben ilk ihtimal diyorum; simla asik .

diger yandan ;
taha nin kendi gercegini (ailesi,yalanlar,oyun vs) <> simla dan kacmak icin turlu bahanelere basvurmasi (benim baska sevdigim var,kiz arkadasm var vb soylemi) ,haliyle bu haller simla'yi bi nevi
daha da agresiflestirip/yanlis anlasilmalar derken > taha nin evine , annesiyle sohbete kadar goturdu .
ki, zaten orda da bolumun peak anlarindan biri yasandi. simla gercek asya'yi ogrendi.

yeni bolumler de bu durumu simla >asya'ya karsi kullanir mi . < suphesiz,bunun yaniti merak edilesi .

tamer levent hidayet roluyle bu bolum hastane odasin dan muthis performans srgiledi, her replig ve mimigi izlemesii keyifliydi - hele o telefona bakip iki kardesin(ogullarinin) birbirlerine sarilmasi aninda hidayet'in yuzundeki mutlulugu ve zafer gururu ,peak anlardi final sahnelerine dair. :bhr:

bobrek konusu da izlemesi merak edilesi sahnelerdi.

dizi de bolumde -geri kalan sahneler- *son yorumumdaki gibi ; benim adima albenili gelmediginden bu anlari *yine atlayip devam ettim.
( eymir,dayisi/amcasi , eymir & feray sahneleri ) .

yeni bolum fragmani merak ediyorum.ozellkle ustte dedigim simla nin taha/asya kardesligini ogrenmesiyle sonraki adimi ne olacagi konusu. . .

• Beğendim
Reactions: Bully and Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato