'Sahipsizler' ve 'Deha'nın RTÜK Cezaları Onaylandı: 2 Hafta Yayın Yok!

Rakip dizilere gün doğdu.

Yangın olmasa Şakir Paşa için de iyi fırsat olabilirdi.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Valla ben olsam direkt yayindan kaldırmaya giderdim sen yine insafli davrandin ben sektörü komple elden gecirirdim. :A

Aboo anam uzak durun siz lütfennnnnn tv de izlenmeyecek birşey bırakmazsınız siz :A
------

@Angelica ' nin tansiyonu yükseldi :A
Bu arada dediklerimde ciddiyim :d

Ondan saydıklarımdan oturu de evin RTUK'u gibi birşeyim

küçük kardeşim var o bazen bizden gizli diziler izliyordu istemeden de olsa manyak sahnelere maruz kalıyordu o günden sonra evde böyle bir kararı aldık

Oo hangi dizileri izlemiş kardeşin :D

kapak_153837.jpg

Geçen ay RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezaları uygulanmaya devam ediyor.

'Yabani'nin (NOW) 14 ve 21 Aralık'ta uygulanan cezası sona ererken 'Arka Sokaklar'ın (Kanal D) iki haftalık cezası bu akşam ve 3 Ocak'ta geçerli olacak. Ceza alan diğer dizilerden 'Sahipsizler'in (Star TV) 1 ve 8 Ocak'taki bölümleri, 'Deha'nın (Show TV) ise 5 ve 12 Ocak'taki yeni bölümleri yerine belgeseller ekrana gelecek.

Arka Sokaklar 10 Ocak'tan, Sahipsizler 15 Ocak'tan, Deha ise 19 Ocak'tan itibaren ekran yolculuklarına devam edecek.

Kaynak: Mynet

deha-20-ekim-kapak.jpg
Alttaki cringe ikiliye bastık olmamışı :A

Ben RTÜK olsam ek ceza yazarım, hiç affetmem. :A
Sektörü uzun mu uzun zamandır takipteyim. Üst üste iki hafta yayınlamama işinin birinci haftasını yılbaşı diye yayınlamayacaklar. İkinci haftasını ise reklam gelirleri henüz netleşmedi diye yapacaklar. Sonuçta 1 ay içinde yayınlamama şartı var. Mevzuata aykırı bir durum da ortada yok. Her şey kuralına göre. RTÜK sadece bu uygulamaları işleme koymakta çok yavaş kalıyor 😅

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Aboo anam uzak durun siz lütfennnnnn tv de izlenmeyecek birşey bırakmazsınız siz :A
------

Oo hangi dizileri izlemiş kardeşin :D
Paşama kalsa çoğunu izler kızıl goncalar, sahipsizler, leyla felan izlicekte şuan sadece sahipsizler e bakiyor o da yarım yamalak izin vermiyoruz

Onun yerine dizi değil de film izlettiriyorum animasyon ve yaşına uygun bunu da ileride kendisinin izleyeceği filmleri seçmesi için yapıyorum :d

• Beğendim
Reactions: Angelica
Sektörü uzun mu uzun zamandır takipteyim. Üst üste iki hafta yayınlamama işinin birinci haftasını yılbaşı diye yayınlamayacaklar. İkinci haftasını ise reklam gelirleri henüz netleşmedi diye yapacaklar. Sonuçta 1 ay içinde yayınlamama şartı var. Mevzuata aykırı bir durum da ortada yok. Her şey kuralına göre. RTÜK sadece bu uygulamaları işleme koymakta çok yavaş kalıyor 😅

Yani bana hak veriyorsun, ceza değil hediye :D

• Beğendim
Reactions: Hobbit and 12.Adam
Seneye basvursam mi diye düsünüyorum. Fav10'daki eski kötü isvicreli mod hikayemi anlatirim, herkesin beni ne kadar cok sevdigini, ortaligi silip süpürdügümü falan. Beni kesin alirlar. :A @Dosi
Bunu yeni gördüm. Yönetime gelsen misal, beni beğenmeyenler senden sonra beni mumla ararlar. O derece yani :A

Paşama kalsa çoğunu izler kızıl goncalar, sahipsizler, leyla felan izlicekte şuan sadece sahipsizler e bakiyor o da yarım yamalak izin vermiyoruz

Onun yerine dizi değil de film izlettiriyorum animasyon ve yaşına uygun bunu da ileride kendisinin izleyeceği filmleri seçmesi için yapıyorum :d
İyi yapmışsınız yaşına uygun izlesin tabii