Damien Duff
Favori Üye
Ben olsam İrlanda dizileri kadar rahat ortam getirirdim polisiye diziler için @EmreCan @Yakamoz-AsiKendi evime almam büyük ihtimal.
Ben olsam İrlanda dizileri kadar rahat ortam getirirdim polisiye diziler için @EmreCan @Yakamoz-AsiKendi evime almam büyük ihtimal.
Valla ben olsam direkt yayindan kaldırmaya giderdim sen yine insafli davrandin ben sektörü komple elden gecirirdim.
@Angelica ' nin tansiyonu yükseldi
Bu arada dediklerimde ciddiyim
Ondan saydıklarımdan oturu de evin RTUK'u gibi birşeyim
küçük kardeşim var o bazen bizden gizli diziler izliyordu istemeden de olsa manyak sahnelere maruz kalıyordu o günden sonra evde böyle bir kararı aldık
Alttaki cringe ikiliye bastık olmamışı
Geçen ay RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezaları uygulanmaya devam ediyor.
'Yabani'nin (NOW) 14 ve 21 Aralık'ta uygulanan cezası sona ererken 'Arka Sokaklar'ın (Kanal D) iki haftalık cezası bu akşam ve 3 Ocak'ta geçerli olacak. Ceza alan diğer dizilerden 'Sahipsizler'in (Star TV) 1 ve 8 Ocak'taki bölümleri, 'Deha'nın (Show TV) ise 5 ve 12 Ocak'taki yeni bölümleri yerine belgeseller ekrana gelecek.
Arka Sokaklar 10 Ocak'tan, Sahipsizler 15 Ocak'tan, Deha ise 19 Ocak'tan itibaren ekran yolculuklarına devam edecek.
Kaynak: Mynet
Sektörü uzun mu uzun zamandır takipteyim. Üst üste iki hafta yayınlamama işinin birinci haftasını yılbaşı diye yayınlamayacaklar. İkinci haftasını ise reklam gelirleri henüz netleşmedi diye yapacaklar. Sonuçta 1 ay içinde yayınlamama şartı var. Mevzuata aykırı bir durum da ortada yok. Her şey kuralına göre. RTÜK sadece bu uygulamaları işleme koymakta çok yavaş kalıyor 😅Ben RTÜK olsam ek ceza yazarım, hiç affetmem.
Paşama kalsa çoğunu izler kızıl goncalar, sahipsizler, leyla felan izlicekte şuan sadece sahipsizler e bakiyor o da yarım yamalak izin vermiyoruzAboo anam uzak durun siz lütfennnnnn tv de izlenmeyecek birşey bırakmazsınız siz
------
Oo hangi dizileri izlemiş kardeşin
Sektörü uzun mu uzun zamandır takipteyim. Üst üste iki hafta yayınlamama işinin birinci haftasını yılbaşı diye yayınlamayacaklar. İkinci haftasını ise reklam gelirleri henüz netleşmedi diye yapacaklar. Sonuçta 1 ay içinde yayınlamama şartı var. Mevzuata aykırı bir durum da ortada yok. Her şey kuralına göre. RTÜK sadece bu uygulamaları işleme koymakta çok yavaş kalıyor 😅
Bunu yeni gördüm. Yönetime gelsen misal, beni beğenmeyenler senden sonra beni mumla ararlar. O derece yaniSeneye basvursam mi diye düsünüyorum. Fav10'daki eski kötü isvicreli mod hikayemi anlatirim, herkesin beni ne kadar cok sevdigini, ortaligi silip süpürdügümü falan. Beni kesin alirlar. @Dosi
GestapoYani bana hak veriyorsun, ceza değil hediye
Beterin beteri var, haline şükret dostum.Bunu yeni gördüm. Yönetime gelsen misal, beni beğenmeyenler senden sonra beni mumla ararlar. O derece yani
Bunu yeni gördüm. Yönetime gelsen misal, beni beğenmeyenler senden sonra beni mumla ararlar. O derece yani
Gestapo
Beterin beteri var, haline şükret dostum.
İndiana Jones Kamçılı Adam.Az bile söyledin. Benden kötüsü olamaz.
------
Gestapo az kalır
İlk iş çarpığı kırbaçla.Bak onun kötülüğü ayrı @Dosi
İyi yapmışsınız yaşına uygun izlesin tabiiPaşama kalsa çoğunu izler kızıl goncalar, sahipsizler, leyla felan izlicekte şuan sadece sahipsizler e bakiyor o da yarım yamalak izin vermiyoruz
Onun yerine dizi değil de film izlettiriyorum animasyon ve yaşına uygun bunu da ileride kendisinin izleyeceği filmleri seçmesi için yapıyorum
Ben polisiye diziler istediğini yapsınİyi yapmışsınız yaşına uygun izlesin tabii