'Sahipsizler' ve 'Deha'nın RTÜK Cezaları Onaylandı: 2 Hafta Yayın Yok!

Rakip dizilere gün doğdu.

Yangın olmasa Şakir Paşa için de iyi fırsat olabilirdi.

Reactions: ömer karataş
Valla ben olsam direkt yayindan kaldırmaya giderdim sen yine insafli davrandin ben sektörü komple elden gecirirdim.

Aboo anam uzak durun siz lütfennnnnn tv de izlenmeyecek birşey bırakmazsınız siz

------

Oo hangi dizileri izlemiş kardeşin

Alttaki cringe ikiliye bastık olmamışı

Ben RTÜK olsam ek ceza yazarım, hiç affetmem.
Sektörü uzun mu uzun zamandır takipteyim. Üst üste iki hafta yayınlamama işinin birinci haftasını yılbaşı diye yayınlamayacaklar. İkinci haftasını ise reklam gelirleri henüz netleşmedi diye yapacaklar. Sonuçta 1 ay içinde yayınlamama şartı var. Mevzuata aykırı bir durum da ortada yok. Her şey kuralına göre. RTÜK sadece bu uygulamaları işleme koymakta çok yavaş kalıyor 😅

Reactions: Yakamoz-Asi
Aboo anam uzak durun siz lütfennnnnn tv de izlenmeyecek birşey bırakmazsınız siz

------

Oo hangi dizileri izlemiş kardeşin
Paşama kalsa çoğunu izler kızıl goncalar, sahipsizler, leyla felan izlicekte şuan sadece sahipsizler e bakiyor o da yarım yamalak izin vermiyoruz

Onun yerine dizi değil de film izlettiriyorum animasyon ve yaşına uygun bunu da ileride kendisinin izleyeceği filmleri seçmesi için yapıyorum

Reactions: Angelica

Yani bana hak veriyorsun, ceza değil hediye

Reactions: Hobbit and 12.Adam
Seneye basvursam mi diye düsünüyorum. Fav10'daki eski kötü isvicreli mod hikayemi anlatirim, herkesin beni ne kadar cok sevdigini, ortaligi silip süpürdügümü falan. Beni kesin alirlar.
@Dosi
Bunu yeni gördüm. Yönetime gelsen misal, beni beğenmeyenler senden sonra beni mumla ararlar. O derece yani

İyi yapmışsınız yaşına uygun izlesin tabii

Reactions: EmreCan
İyi yapmışsınız yaşına uygun izlesin tabii
Ben polisiye diziler istediğini yapsın
Hastanede ayakkabı kutusu içinde para
Ardından çocukları kullanan terör örgütü
Hastahaneyi yaksın arkasından siyasi lider çıksın din liderleri Red Rock bu

Dehada bu hafta Şerbet gibi sezon finali tadinda bolum hazirlamis 👏👏👏

Show tv yoneticileri isini biliyor oyle bolumle ara verdiriyolarki izleyci beklesin izlesin

Aralik ayininda sampiyonu show tv olacaktir 🏅 sezon yarilandi
Kanallar (kanald) disinda cebellesiyor daha ne dusunuyolar anlam veremedim sektorun kriz yapdigi bir donemde kanallar ucuruma gidiyor
Show tv & Kanald sirtliyor herkesi tebrik tebrik

bu iyi olmadı tamda dizi gaza gelmişti iyi gidiyordu, araya iki hafta girecek yumurtalar soğuyacak şimdi