Burağada düşmezsin ya. Hele ki dizideki imajına düşüyorsan ıyyy. İnek yalamış saçlar. 😅Saçmalama istersen.
Gayet taş, geneline düşüyorum oğlanın dizideki haline değil.Burağada düşmezsin ya. Hele ki dizideki imajına düşüyorsan ıyyy. İnek yalamış saçlar. 😅
Bence yakışıklı değil. 😄Gayet taş, geneline düşüyorum oğlanın dizideki haline değil.
Olabilir, zevkler ve renkler.Bence yakışıklı değil. 😄
şekerin düşünce hep diye ısırırsın bunu o zaman tatlıysa @serhatt
Mardin sahneleri mi var kesfette bisiler görmüştüm de
Evet, son bölümün çekimleri Mardin'de gerçekleşti.Mardin sahneleri mi var kesfette bisiler görmüştüm de
Afiyetler olsun.şekerin düşünce hep diye ısırırsın bunu o zaman tatlıysa @serhatt
Silah sahnesi babaanne felan Hercai izlenimi vermişEvet, son bölümün çekimleri Mardin'de gerçekleşti.
Hercai, kanayan yaram.Silah sahnesi Hercai izlenimi vermiş babaanne felan
Devran i izle dicem de o da ayni haltin laciverti boş Prison Break izle @BullyMiran Aslanbey izlemeyi özledim.
Aynen @Emre Ozansoy Prison Break'e başlamalısın muhakkakDevran i izle dicem de o da ayni haltin laciverti boş Prison Break izle @Bully
Parlak varsa neden olmasın? @EmreCanAynen @Emre Ozansoy Prison Break'e başlamalısın muhakkak
Aynen @Emre Ozansoy Prison Break'e başlamalısın muhakkak
Öyle şeyler için dizi mi izlenir? Aksiyon lazim bize heyecan lazım strateji lazımParlak varsa neden olmasın? @EmreCan