Burağada düşmezsin ya. Hele ki dizideki imajına düşüyorsan ıyyy. İnek yalamış saçlar. 😅Saçmalama istersen.![]()
Gayet taş, geneline düşüyorum oğlanın dizideki haline değil.Burağada düşmezsin ya. Hele ki dizideki imajına düşüyorsan ıyyy. İnek yalamış saçlar. 😅
Bence yakışıklı değil. 😄Gayet taş, geneline düşüyorum oğlanın dizideki haline değil.![]()
Olabilir, zevkler ve renkler.Bence yakışıklı değil. 😄
“valla kuranıma herkes belasını arıyo ha bugün” BERKAYYYYYY ŞAKA MISIN ÇOK İYİ HAYKIRDIM #azdev #sahipsizler pic.twitter.com/F26ZOUUCqM
— ela (@fsallsel) January 15, 2025
şekerin düşünce hep diye ısırırsın bunu o zaman tatlıysaTatlılığı şaka mı?@xemrexxx
“valla kuranıma herkes belasını arıyo ha bugün” BERKAYYYYYY ŞAKA MISIN ÇOK İYİ HAYKIRDIM #azdev #sahipsizler pic.twitter.com/F26ZOUUCqM
— ela (@fsallsel) January 15, 2025
Mardin sahneleri mi var kesfette bisiler görmüştüm de
Evet, son bölümün çekimleri Mardin'de gerçekleşti.Mardin sahneleri mi var kesfette bisiler görmüştüm de
Afiyetler olsun.şekerin düşünce hep diye ısırırsın bunu o zaman tatlıysa@serhatt
Silah sahnesi babaanne felan Hercai izlenimi vermişEvet, son bölümün çekimleri Mardin'de gerçekleşti.
Hercai, kanayan yaram.Silah sahnesi Hercai izlenimi vermiş babaanne felan
Devran i izle dicem de o da ayni haltin laciverti boşMiran Aslanbey izlemeyi özledim.![]()
Aynen @Emre Ozansoy Prison Break'e başlamalısın muhakkakDevran i izle dicem de o da ayni haltin laciverti boşPrison Break izle @Bully
Parlak varsa neden olmasın? @EmreCanAynen @Emre Ozansoy Prison Break'e başlamalısın muhakkak![]()
Aynen @Emre Ozansoy Prison Break'e başlamalısın muhakkak![]()
Öyle şeyler için dizi mi izlenir? Aksiyon lazim bize heyecan lazım strateji lazımParlak varsa neden olmasın? @EmreCan
bu son bölümde iki saati 20 dakikaya düşürüp öyle izledim o bile çileydi ? resmen çöptüşekerin düşünce hep diye ısırırsın bunu o zaman tatlıysa@serhatt