BluTV Sahipli - Dizi Yorumları

diyorum iste her dizinin resmi youtube sayfasina bölüm atılıyor ama turkiyeye acmiyolar turkler de vpn ile izliyor
aaa evet türkiyeye kullanıma sunmadı diyor ama en iyi blutv sanırım birde ben kanal d sihirli annemin eski bölümlerine bakıyordum blu yüzünden bakamıyorum eski dizileride almıslar satın alacam sanırım

aaa evet türkiyeye kullanıma sunmadı diyor ama en iyi blutv sanırım birde ben kanal d sihirli annemin eski bölümlerine bakıyordum blu yüzünden bakamıyorum eski dizileride almıslar satın alacam sanırım
En iyisi Vpn
benim anlamadigim alt yazisi olmayan turk dizisini neden yurt disina acarsinda turkiyeye acmazsin

la @Doğu boşunamı etiketliyoruz seni buraya? hanı ilk bölüm yorumun nerde

@turkuazz sende de blu tv vardı sanırım

la @Doğu boşunamı etiketliyoruz seni buraya? hanı ilk bölüm yorumun nerde

@turkuazz sende de blu tv vardı sanırım
La bugün blutvye bi giriyim dedim bakayım üyeliğim bitmiş mi bitmemiş mi diyerekten. Sonra bir film açtım onu seyre koyulmuşum Sahipli'yi unutuvermişim
En yakın zamanda izlerim

La bugün blutvye bi giriyim dedim bakayım üyeliğim bitmiş mi bitmemiş mi diyerekten. Sonra bir film açtım onu seyre koyulmuşum Sahipli'yi unutuvermişim
En yakın zamanda izlerim
bende sahipli ye başlayana kadar blu da iki tane erotik film izlemiştim yani anlıyorum seni
onlar daha dikkat çeksede bir zahmet kendini zorlayıp sahipli dizisine başla artık

bende sahipli ye başlayana kadar blu da iki tane erotik film izlemiştim yani anlıyorum seni
onlar daha dikkat çeksede bir zahmet kendini zorlayıp sahipli dizisine başla artık
Bu ithamlarını şiddetle reddediyorum
Taksi Driver isimli kült filmi izledim elimde belgeler var
İzleme geçmişimi kamuoyu ile paylaşabilirim

Yok o dediğin Fake Taksi
O çok başka
onunla karıştırmam imkansız çünkü fake taksi erotik sınırlarını çoktan aşmış işi foka çevirmiş bir yapım
biz sınırlarımızı biliriz erotiği aşmayacak

onunla karıştırmam imkansız çünkü fake taksi erotik sınırlarını çoktan aşmış işi foka çevirmiş bir yapım
biz sınırlarımızı biliriz erotiği aşmayacak
Fake Taksi diyince aklıma nedense hep şu foto geliyor

Bu ithamlarını şiddetle reddediyorum
Taksi Driver isimli kült filmi izledim elimde belgeler var
İzleme geçmişimi kamuoyu ile paylaşabilirim
aaa biliyordum sen bosuna para vermezsin üyeliğe ayoll demek bir haltlar karıştırıyordun blu tvde @destere

Ah ah su evi kullana kullana hasat ettiler sahibi kim acaba merak ediyorum kabuslar evinden beri favori mekanim

acaba bendemi satın alsam hem kendine özel dizileri varmıs hemde en önemlisi artık yerli diziler youtubeden yayınlanmıyor goggoleden parça parça izlemek çok zahmetli
Youtube'dan kaldırılan diziler puhu tv'den yayınlanıyor işte oradan izlesene

Blu tv değil puhu tv diyorum gir bak orası ücretsiz youtubedan kaldırdıklarını oraya koyuyorlar bir farkı yok
aaa bende bulude yayınlanıcakalr artık sanıyordum phu ücretsizse eğer ozaman bulu tv alanlar ne yapıyor

aaa bende bulude yayınlanıcakalr artık sanıyordum phu ücretsizse eğer ozaman bulu tv alanlar ne yapıyor
Puhu'da fazla bir şey yok tvdeki yerli dizilerin bölümlerini oraya koyuyorlar. Bir de orada da bir dizi yayınlanacaktı sanırım fi çi pi diye
Blu tv yabancı dizi film ve kendi dizileri de var oranın içeriği daha geniş