'Safiye Sultan'ın Tanıtım Fotoğrafları Yayınlandı!

Sonuçta dev bir prodüksiyon ve oyuncularına çok biliyoruz. Nasıl oynayacaklarinida.:X Fikret ve Mete'den bir pargali çıkabileceğini yada Aslıhan'dan bir mahidevran çıkabileceğini tahmin ediyoruz ona göre diğer dizi ile kıyaslama yapıyoruz. My'den geri kalmayacağını tahmin ediyoruz bence. @xemrexxx

Sonuçta dev bir prodüksiyon ve oyuncularına çok biliyoruz. Nasıl oynayacaklarinida.:X Fikret ve Mete'den bir pargali çıkabileceğini yada Aslıhan'dan bir mahidevran çıkabileceğini tahmin ediyoruz ona göre diğer dizi ile kıyaslama yapıyoruz. My'den geri kalmayacağını tahmin ediyoruz bence. @xemrexxx
pargalı çıakbileceğini saanmıyorum diziyi ilk 3sezon götüren okanla meryemdi ikisi seviyesinde bir isim yok şu anlık kadroda :D halit ergenç zaten kendini kanıtladı saymıyorum bile :D
my deki kadroyu meral okay tanıdığı bildiği ouncularla kurdu selma ergeç-nebahat çehre-halit ergenç 1.54 yıl önceden biliyorlardı dizide olduklarını burada 3 ay kaldı daha yeni belii oluyor hiç sanmıyorum son dediğini :D

tudorsta hiç kıyafet olmayan sahneler var abartma istersen:D

ben de tam forumdash bu konuya da yorum yap demek için girmiştim şaşırtmadı beni yine:A
onu demiyorum genel kıyafetli sayneler sonuçta osmanlıda kara çarşaflar geziyordu insanlar bu kadar açık kostümlerin olması hiç inandırıcı gelmiyor

Forum İstatistikleri

Konular
172,112
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo