kadroyu konuşuyoruz beren, fgsn ve aşkı memnuda başrol olmasa sadece iyi oyuncu olsa bnu ka konuşacakmıydık ))Tv başarısını mi konuşuyoruz oyunculuk mu. @xemrexxx
kadroyu konuşuyoruz beren, fgsn ve aşkı memnuda başrol olmasa sadece iyi oyuncu olsa bnu ka konuşacakmıydık ))Tv başarısını mi konuşuyoruz oyunculuk mu. @xemrexxx
pargalı çıakbileceğini saanmıyorum diziyi ilk 3sezon götüren okanla meryemdi ikisi seviyesinde bir isim yok şu anlık kadroda halit ergenç zaten kendini kanıtladı saymıyorum bileSonuçta dev bir prodüksiyon ve oyuncularına çok biliyoruz. Nasıl oynayacaklarinida. Fikret ve Mete'den bir pargali çıkabileceğini yada Aslıhan'dan bir mahidevran çıkabileceğini tahmin ediyoruz ona göre diğer dizi ile kıyaslama yapıyoruz. My'den geri kalmayacağını tahmin ediyoruz bence. @xemrexxx
onu demiyorum genel kıyafetli sayneler sonuçta osmanlıda kara çarşaflar geziyordu insanlar bu kadar açık kostümlerin olması hiç inandırıcı gelmiyortudorsta hiç kıyafet olmayan sahneler var abartma istersen
ben de tam forumdash bu konuya da yorum yap demek için girmiştim şaşırtmadı beni yine
millet gerçeğe değil estetiğe bakaronu demiyorum genel kıyafetli sayneler sonuçta osmanlıda kara çarşaflar geziyordu insanlar bu kadar açık kostümlerin olması hiç inandırıcı gelmiyor