Sadettin Teksoy Stranger Things'in Fragmanında

FaJi

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,276
Puanı
195
Netflix'in yaptığı dünyaca ünlü Stranger Things dizisinden süprizler bitmiyor. Daha önce yeni sezon fragmanında Barış Manço'nun efsane şarkısı Dönence kullanılmıştı. Şimdi de yeni fragmanda karşımıza Sadettin Teksoy çıktı.

90'lı yıllara damgasını vuran efsane unutulmaz araştırmacı, "Ben Sadettin Teksoy" sloganını kullanan, canavar uzmanı Sadettin Teksoy Stranger Things'in fragmanında görüldü.

İşte o fragman:

Videonun açıklaması: Hawkins’te her şey gittikçe tuhaf bir hal almıştır. Araştırmacı gazeteci Sadettin Teksoy, Hawkins’te yaşanan bu gizemi çözmek için olay yerine doğru yola çıkar.

Daha önceki Barış Manço'nun Dönence şarkısının olduğu fragman:

Netflix kullanıyorum aylardır ama şu diziye bi türlü başlayamadım. Black Mirror, Narcos, 13RW gibi özgün içerikleri izledim. Önerilere açığım.

Bugün izledim harika olmuş kesinlikle.
Netflix bu işten anlıyor.

Çok iyi

Helal olsun Netflix'e, epey hoşuma gidiyor Netflix Türkiye.

Çok iyi

Helal olsun Netflix'e, epey hoşuma gidiyor Netflix Türkiye.
İlk üyelerindenim ben de hala devam ediyor ama içerik olarak kendini fazla geliştiremedi bir iddiaya göre Netflix Ortadoğu’ya verdiği hizmette bile Türkiye içeriğinden daha fazla içerik varmış.

Gerçekten de öyle popüler Amerikan dizilerin çoğu yok özellikle komedi. Netflix Almanya’ya baktım neler var neler.

Ortadoğu ile Türkiye bir mi? Daha büyük pazar sonuöta

Off bana ırkçılık yaptırma şimdi Almanya daha mı büyük o zaman bizden nüfusa bakıyorsan.
Türkiye Ortadoğu standartlarının üstünde bir ülke olsa da Ortadoğu genel olarak Türkiyecden daha çok tanınıyor

Yok izlemek nasip olmadı. Öneriyor musun, güzel mi?

Kesinlikle öneririm. Gerili/Korku türünde bir dizi. Ağırlıklı olarak gerilim ama. Beğeneceğine eminim. Zaten 2 sezon ve toplam 18 bölüm olması lazım. Hemen bitirirsin başlarsan.

Netflix kullanıyorum aylardır ama şu diziye bi türlü başlayamadım. Black Mirror, Narcos, 13RW gibi özgün içerikleri izledim. Önerilere açığım.
bende narcos u sevmedim
onu bırak stranger things e başla

Harika olmuş, Netflix bu işlerde harika.
umarım bu sefer diziyi yarım bırakmamışsındır
senin başladıkların çokda bitirdiklerin çok az

Ortadoğu ile Türkiye bir mi? Daha büyük pazar sonuöta
yalnız bu benzetme olmamışki @mrt-06 göümceğimi destekliyorum ortadoğu denince bizde zaten giriyoruz içine tek ülkeden bahsetmemişsinki

bizde sansür var içerik o yüzden gelişmiyor en ufak şeyde gürler bizimki eyy netflix haddini bileceksin diye