Seçim sohbet konusunu açan bendim Sadettin Saran Dortmund’un hissedarıKim gelirse gelsin, gelen gideni aratıyor
Klâsik Fenerbahçe
✍️ + sorun başkandan çok teknik direktör tercihi. Bu konuda çok başarısız öyle ki son döneminde başarısız Vitor yine geldi.Fenerbahçe’nin yönetimsel asıl problemi tek admalılık, bu da hep böyle zengin kişilerden dolayı. Ali Şen, Aziz Yıldırım, Ali Koç… Hepsi de zengin ve güçlü oldukları için ve rakip olmadığı için tek adamlılık yaşanıyor. Yarın bir gün Saran gelirse o da bu kervana katılacaktır ve döngü devam edecektir.
Ben fikrim yerindemi✍️ + sorun başkandan çok teknik direktör tercihi. Bu konuda çok başarısız öyle ki son döneminde başarısız Vitor yine geldi.
Ben fikrim yerindemi
Bu mu ? Vallahi her şeyi taraftarın belirlemesinin çok doğru olduğunu da sanmıyorum.Benim Fenerbahçe’nin yüzde 50 Fenerbahçe’nin limited şirketi olma vakti geldi
Yüzde 50 si limited üyelierinde olacak her şeyi taraftar belirleyecek divan kurulunuda
5 kişi taraftar tarafından seçilecek ve futbol faliyetlerine taraftarla beraber konuşacaklar
Yararına yürütmekle görevli 5 kişi futboldan sorumlu olacak taraftarla beraber
------
@Dosi @xdragxx
İrlandada Shamrock Roversta böyleBu mu ? Vallahi her şeyi taraftarın belirlemesinin çok doğru olduğunu da sanmıyorum.
Burada tehlikeli bence Fenerbahçeye özel değil sadece taraftar sağlıklı karar veremez görüşüm. Burada herkes duygusal davranıyorİrlandada Shamrock Roversta böyle
İrlanda nasıl becerdi onlarında taraftarı bizim gibi @Gerekli24Burada tehlikeli bence Fenerbahçeye özel değil sadece taraftar sağlıklı karar veremez görüşüm. Burada herkes duygusal davranıyor
İrlanda ile Türkiye farklı ülkeler. Bizim ülke vatandaş olarak bir kere çok farklı bir ülke zaten. En basitinden bu kadar hakem konuşulduğunu sanmıyorumİrlanda nasıl becerdi onlarında taraftarı bizim gibi @Gerekli24
@xdragxx bana köpürecek ama Ersun'u getirseydi herşey bambaşka olacaktı. 😡✍️ + sorun başkandan çok teknik direktör tercihi. Bu konuda çok başarısız öyle ki son döneminde başarısız Vitor yine geldi.
Hiç konuşulmuyor sadece teknik direktör ve futbol yönetim kurulu üyesi kırmızı kart gördü kafasına su şişesi atıldı diye Bohemian Dublin maçındaİrlanda ile Türkiye farklı ülkeler. Bizim ülke vatandaş olarak bir kere çok farklı bir ülke zaten. En basitinden bu kadar hakem konuşulduğunu sanmıyorum
Ersun bence gitmemeliydi derbi yenilgisi üzerine bir de kötü gidişat olunca gitti. Şansız oldu. Ama sevmediğim bir huyu var. Taraftara oynayıp şov yaptığı çok oluyor@xdragxx bana köpürecek ama Ersun'u getirseydi herşey bambaşka olacaktı. 😡
Stephen Bradley tipik Fatih terimin ikizi gibi huyu @12.Adam @HeisenBerg @Gerekli24@xdragxx bana köpürecek ama Ersun'u getirseydi herşey bambaşka olacaktı. 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?