Neden Maa?Aydınlar'ı tercih ederim. Ama Fenerbahçe'nin sorunu bence isimlerden ziyade kültüründe. Kültürünü değiştirmeli kafa yapısını değiştirmeli. Taraftarından en üstteki adama kadar.
Malum süreçteki tutumunu unutmuşsun.Nerde tazminat? Lafta kaldı.Daha başarılı olur çünkü
Malum süreç umrumda bile değil.Malum süreçteki tutumunu unutmuşsun.Nerde tazminat? Lafta kaldı.
Benim Fenerbahçe’nin yüzde 50 Fenerbahçe’nin limited şirketi olma vakti geldiMalum süreç umrumda bile değil.
Aziz Yıldırım hakkındaki düşüncelerinle buradaki fikrin çelişmiyor mu? Dakikalardır kafama takıldı, nasıl toparlayacağım diye akla karayı seçtim.Malum süreç umrumda bile değil.
Eyüp Yeşilyurt pandemiden kaynaklı aday olamadıAziz Yıldırım hakkındaki düşüncelerinle buradaki fikrin çelişmiyor mu? Dakikalardır kafama takıldı, nasıl toparlayacağım diye akla karayı seçtim.
Şayet olursa varya seyrele cümbüşüAdaylığını resmen açıklamıştır. Ali denen şahısla seçime girerse tarafımız tabii ki Steven.
Baba parası değil alın teri gardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaş
Acun alır onuda @12.AdamŞayet olursa varsa seyrele cümbüşü
Varan 1 Yayın hakkını da Saran alırsa oooooooo ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı
Varan 2 Hem başkanlık hem yayın hakkı ahahahahahahahahahaha
Bence fazla sevinmeyin sonu kötü oluyorAdaylığını öğrendiğimde istemsizce sevindiğim kişi...
Sadettin Saran aday olursa Acunda Aday olurSaran vermez.
Adaylık konusuna birşey demiyorum. Ama acun bunu öyle kolay alamaz diyorum hatta ihaleyi kazanmasını hiiiç istemiyorum. # Çare Steven @xdragxxSadettin Saran aday olursa Acunda Aday olur