Spor Sadettin Saran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kim gelirse gelsin, gelen gideni aratıyor :A
Klâsik Fenerbahçe

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Fenerbahçe’nin yönetimsel asıl problemi tek admalılık, bu da hep böyle zengin kişilerden dolayı. Ali Şen, Aziz Yıldırım, Ali Koç… Hepsi de zengin ve güçlü oldukları için ve rakip olmadığı için tek adamlılık yaşanıyor. Yarın bir gün Saran gelirse o da bu kervana katılacaktır ve döngü devam edecektir.
✍️ + sorun başkandan çok teknik direktör tercihi. Bu konuda çok başarısız öyle ki son döneminde başarısız Vitor yine geldi.

Ben fikrim yerindemi
Benim Fenerbahçe’nin yüzde 50 Fenerbahçe’nin limited şirketi olma vakti geldi
Yüzde 50 si limited üyelierinde olacak her şeyi taraftar belirleyecek divan kurulunuda
5 kişi taraftar tarafından seçilecek ve futbol faliyetlerine taraftarla beraber konuşacaklar
Yararına yürütmekle görevli 5 kişi futboldan sorumlu olacak taraftarla beraber
------

@Dosi @xdragxx
Bu mu ? Vallahi her şeyi taraftarın belirlemesinin çok doğru olduğunu da sanmıyorum.

İrlanda ile Türkiye farklı ülkeler. Bizim ülke vatandaş olarak bir kere çok farklı bir ülke zaten. En basitinden bu kadar hakem konuşulduğunu sanmıyorum :A
Hiç konuşulmuyor sadece teknik direktör ve futbol yönetim kurulu üyesi kırmızı kart gördü kafasına su şişesi atıldı diye Bohemian Dublin maçında

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

Yalaaaan değil iyi değiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Delirir gibi fotolara sarılıp ağladığım doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yalan değil iyi değiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Çalan kapıya, telefona sen sanıp koşa koşa gittiğim doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

s-85e7e44b9733e61d084a87b041ccb1e54c08c337.jpg