Sadakatsiz - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

Kimsesizleri izlemeyi düşünmüyorum kefaret belki valla 4 dizi Allah kolaylık versin ben 3 ü zor izliyorum

Bence de cumartesi olmazsa tutmaz yada pazar da olabilir belki tutunur ama cumartesi daha alternatif

Reactions: Emre Ozansoy
Kimsesizleri izlemeyi düşünmüyorum kefaret belki valla 4 dizi Allah kolaylık versin ben 3 ü zor izliyorum

Bence de cumartesi olmazsa tutmaz yada pazar da olabilir belki tutunur ama cumartesi daha alternatif
Tanıtımı ilgimi çekti, merak ediyorum o diziyi. Kefaret'i de Nurgül Yeşilçay için takip edeceğim her halükarda.

Yeni bir Bihter Ziyagil yada Merve Aksak olur mu bilmem ama Cansu bu dizide Asya karakteri ile harikalar yaratacak.

Yayın günü konusunda endişeliyim ben. Yasak Elma olmasına rağmen Pazartesi yayınlanır diye düşünüyordum. Çarşamba günü umarım kendine bir pay çıkarır.

Reactions: Yiğitt
Fragman bayağı heyecanlandırdı. Cansu Dere harika görünüyor. 😍

Amma kudurtmuş seni Sen Çal Kapımı. Ağlamaya devam et.
Hiç kıvırma bu dizi tutar izleyicisini de usul usul çalar.

Merve Aksak'a hakaret. 😱

Reactions: Yiğitt and Özgür
Hiç kıvırma bu dizi tutar izleyicisini de usul usul çalar.

Merve Aksak'a hakaret. 😱
İzleyici elbet çalar. Bak Masumlar Apartmanı Menajerimi Ara’dan çaldı. Mesele Çarşamba’da devam edecek olması ve senin de ağlaman.

Bunu demeden geçemeyecem geçen sezon hizmetçiler diye bi dizi vardı orada da adam'ın sevgilisi hamileydi neden hep aynı diziler.
ama diziye bakıcam çünkü kadın hiç susmadı eşinin rezaletine karşı şak diye söyledi ondan beğendim diziyi

Son düzenleme:
İki dizide yabancı diziden uyarlama. Yabancı diziler hep öyle demek.
Asya'ya hayran oldum. Ne güzel söyledi pat pat.

İki dizide yabancı diziden uyarlama. Yabancı diziler hep öyle demek.
Asya'ya hayran oldum. Ne güzel söyledi pat pat.
Ama bu daha kaliteli gözüküyor hizmetçilere bakarak
aynen bende çok sevdim onun için bakıcam diziye sararsa izlerim ve çarşamba günü dizim yok onun için alternatif olur ve hani diğer dizilerde susar ya kadın ondan ne saçmalıksa neden susuyor söylesin rezilliğini yani

Ama bu daha kaliteli gözüküyor hizmetçilere bakarak
aynen bende çok sevdiğim hani diğer dizilerde susar ya kadın ondan ne saçmalıksa neden susuyor söylesin rezilliğini yani
Hizmetçiler'i senaristi batırdı. Yapım şirketi 6 - 7 ay üzerinde çalıştı o dizinin, ama senaristi saçmalayarak arşive kaldırttı.

Pazartesi Yasak Elma ve Sefirin Kızı ile ortak kitle oluşabilir ama çarşamba daha avantajlı diye düşünüyorum. Pazartesi yapımlarının kitlesi oturmuş artık. Çarşamba yapımları yeni yapımlar, daha rahat izleyici çekebilir diye düşünüyorum. Zaten 7-8 alsa kanalı çok rahat idare eder.

Reactions: Emre Ozansoy