Hazem
Favori Üye
Bu gerçek bir fragman değil yalnız. Cansu’nun Ferhat ile Şirin’den sahnesi var, Caner’in de Kadın’dan, Melis’in de Sevgili Geçmiş’ten kaza sahnelerini almışlar.
Tek fragmanı yeterince ilgi görüyor bence zaten.Yayına bir haftadan az kaldı ama hala yeni fragman çıkmaması ilginç. Aceleye gelmiş bir iş olacak demek ki.
Sonra fark ettim ve sildim.Bu gerçek bir fragman değil yalnız. Cansu’nun Ferhat ile Şirin’den sahnesi var, Caner’in de Kadın’dan, Melis’in de Sevgili Geçmiş’ten kaza sahnelerini almışlar.
Uzun uzun buzdolabı reklamı izlemek istesek beyaz eşya reklamlarına bakardık.Tek fragmanı yeterince ilgi görüyor bence zaten.
Cuma akşamları 2.5 saat izliyorsun buzdolabı reklamını?Uzun uzun buzdolabı reklamı izlemek istesek beyaz eşya reklamlarına bakardık.
Elemin bitmiyor. Cansu gayet de vermiş duyguyu. Biraz soğuk görünüyor ama asla donuk değil.Cansu Dere'nin ağlama gibi temel bir duyguyu bile donukluğu yüzünden verememesi.. 👏 Dizi başlayınca övülür bir de.
Özge Özder de MD'yi ne kadar sevdiyse yine hastaneden kopamamış.
Bu olmayan performansı savunmaya çalışmanı izlemek eğlenceli olacak. Biraz falan değil direkt soğuk mesela bir Demet Evgar nasıl öttürürdü o sahneyi.Elemin bitmiyor. Cansu gayet de vermiş duyguyu. Biraz soğuk görünüyor ama asla donuk değil.
İzlemen için bir şey yapmayacağım boşa uğraşma. Son günlerdeki sinir bozucu mesajlarından anladım ki sana da bir şeyleri kabullendirmek çok zor bildiğinden şaşmıyorsun.Bu olmayan performansı savunmaya çalışmanı izlemek eğlenceli olacak. Biraz falan değil direkt soğuk mesela bir Demet Evgar nasıl öttürürdü o sahneyi.
İzlemeyeceğim zaten niye bir şey yapasın ki. Zaten bunun yerine evdeki buzdolabının karşısına oturup onu izlemeyi tercih ederim.İzlemen için bir şey yapmayacağım boşa uğraşma. Son günlerdeki sinir bozucu mesajlarından anladım ki sana da bir şeyleri kabullendirmek çok zor bildiğinden şaşmıyorsun.
İyi git izle en azından burada sinir bozmazsın.İzlemeyeceğim zaten niye bir şey yapasın ki. Zaten bunun yerine evdeki buzdolabının karşısına oturup onu izlemeyi tercih ederim.
Buz yerine Alev izlemek isterim çarşamba günleri.İyi git izle en azından burada sinir bozmazsın.
O alevlerin arasında yanmayasın dikkat et.Buz yerine Alev izlemek isterim çarşamba günleri.
Başladı yine yazacak bir şey bulamayınca kullanılan görseller.