Sadakatsiz - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

Güzel fragman Çarşamba her türlü iş yapar. 5 alsa yeterlidir kanal için.

Sonunda ağlamayan, zırlamayan hakkını aslanlar gibi savunan bi kadın karakter göreceğiz (izlediğim diziler çerçevesinde konuşuyorum) Asya sonuna kadar arkandayız yürü bee koçuum :pala:

Yayına bir haftadan az kaldı ama hala yeni fragman çıkmaması ilginç. :A Aceleye gelmiş bir iş olacak demek ki. :A

Cansu Dere'nin ağlama gibi temel bir duyguyu bile donukluğu yüzünden verememesi.. 👏 Dizi başlayınca övülür bir de. :A

Özge Özder de MD'yi ne kadar sevdiyse yine hastaneden kopamamış. :A

Cansu Dere'nin ağlama gibi temel bir duyguyu bile donukluğu yüzünden verememesi.. 👏 Dizi başlayınca övülür bir de. :A

Özge Özder de MD'yi ne kadar sevdiyse yine hastaneden kopamamış. :A
Elemin bitmiyor. :A Cansu gayet de vermiş duyguyu. Biraz soğuk görünüyor ama asla donuk değil. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Elemin bitmiyor. :A Cansu gayet de vermiş duyguyu. Biraz soğuk görünüyor ama asla donuk değil. :A
Bu olmayan performansı savunmaya çalışmanı izlemek eğlenceli olacak. :A Biraz falan değil direkt soğuk mesela bir Demet Evgar nasıl öttürürdü o sahneyi. :A

Bu olmayan performansı savunmaya çalışmanı izlemek eğlenceli olacak. :A Biraz falan değil direkt soğuk mesela bir Demet Evgar nasıl öttürürdü o sahneyi. :A
İzlemen için bir şey yapmayacağım boşa uğraşma. Son günlerdeki sinir bozucu mesajlarından anladım ki sana da bir şeyleri kabullendirmek çok zor bildiğinden şaşmıyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İzlemen için bir şey yapmayacağım boşa uğraşma. Son günlerdeki sinir bozucu mesajlarından anladım ki sana da bir şeyleri kabullendirmek çok zor bildiğinden şaşmıyorsun. :A
İzlemeyeceğim zaten niye bir şey yapasın ki. :A Zaten bunun yerine evdeki buzdolabının karşısına oturup onu izlemeyi tercih ederim. :A

O alevlerin arasında yanmayasın dikkat et. :A
20201004_143414.jpg