Artık gözükmediğine değil gözüktüğüne şaşırıyoruz.Turgay gözüktü. 😱
Hakket. Yine iyi kötü 1 sahnede 2 dakika gösteriyorlar.Artık gözükmediğine değil gözüktüğüne şaşırıyoruz.![]()
Bu lafımı geri alıyorum.Ali olunca laf ediyoruz ama olmayınca da olmuyor ya.![]()
Kalan kısımları izlemeye gidiyorum şimdi, baya beğenilmiş bölüm.Oh, gördü sonunda Derin.
------
Bu lafımı geri alıyorum.![]()
O malum bölüm geliyor gibi geldi. Heyecsn zirvede olacak belli.
Ama ben Masumiyet izleyeceğim.O malum bölüm geliyor gibi geldi. Heyecsn zirvede olacak belli.![]()
Masumiyet fragmanları ha-ri-ka!
Bu fragman da ha-ri-ka ama neyse. Bu haftalık oluversin hadi.Masumiyet fragmanları ha-ri-ka!O yüzden bu hafta değişiklik yapacağım.
![]()
Queen Asya'nın daha ön planda olduğu bir fragman gelirse kararım değişir ama.Bu fragman da ha-ri-ka ama neyse. Bu haftalık oluversin hadi.![]()
Bu biraz zor olur gibi.Queen Asya'nın daha ön planda olduğu bir fragman gelirse kararım değişir ama.![]()
Olmasın zaten.Bu biraz zor olur gibi.![]()
Hakketten, yalan yok Akrep'in kaçırdığım bölümünü izlerkem sonlara doğru sıkıldım süreden dolayı.Olmasın zaten.Sadakatsiz en fazla 1 saat 50 dakika, Masumiyet 2 saat 30 dakika.
İnternetten izlemek zor oluyor.
![]()
Malum bölüm derkenn anlat bakimO malum bölüm geliyor gibi geldi. Heyecsn zirvede olacak belli.![]()
Derin'in kaybolması.