Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Güzel bir bölüm bizi bekliyor yine, Derin'in planına hak vermemek elde değil. :A

Bu arada tahminimiz tuttu nihayet. Ali İl, Bahar karakteri için getirilmiş. Birde Gönül'ün kardeşi olarak. :A Haftaya da Derya geri geliyor, Sinan'ın da bölümleri biterse artık Turgay ile hastane sahneleri artar diye umuyorum. :Z @dreamy @12.Adam @slhttnmtl @EmreCan @Özgür @Angelica
O güzel zamanları merak ve heyecanla bekliyorum. :Z

• Harika
Reactions: kerem
Güzel bir bölüm bizi bekliyor yine, Derin'in planına hak vermemek elde değil. :A

Bu arada tahminimiz tuttu nihayet. Ali İl, Bahar karakteri için getirilmiş. Birde Gönül'ün kardeşi olarak. :A Haftaya da Derya geri geliyor, Sinan'ın da bölümleri biterse artık Turgay ile hastane sahneleri artar diye umuyorum. :Z @dreamy @12.Adam @slhttnmtl @EmreCan @Özgür @Angelica

Volki Tolki rahat durmazsa Derinde plan yapar :A ben ikisini yakıştırdım Turgayıda Derya ya yapsınlar işte ne güzel olur dimi :D

• Güldürdün

Artsın artık ya. Turgay’ın dizide figürandan farkı yok, totalde Sinan’ın eminim daha çok sahnesi vardır konuk oyuncu olarak dahil olmasına rağmen... :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
Kerem diyor ki futbol tabiriyle Ma güçlü oyunuyla , Sadakatsiz ise yıldızlarıyla işi götürüyor. :A
Aşırı haklı :A

Turgay'a geçsinler artık bence de :A

• Beğendim
Volki Tolki rahat durmazsa Derinde plan yapar :A ben ikisini yakıştırdım Turgayıda Derya ya yapsınlar işte ne güzel olur dimi :D
Sinan diziden ayrılacağı için böyle bir ihtimal vermiyorum. Derya da Turgay da birbirlerinden pek hoşlanmıyorlar zaten. :A
------

Artsın artık ya. Turgay’ın dizide figürandan farkı yok, totalde Sinan’ın eminim daha çok sahnesi vardır konuk oyuncu olarak dahil olmasına rağmen... :A
Sinan geçen haftaki bölümde ayrıldı sanırım, bir daha gelmemesi dileğiyle. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and 12.Adam
Son bölümü daha yeni izliyorum da bu Volkan'ın acilen tedavi olması lazım. Selçuk'a laf ediyor, Asya'nın çevresinde ne işin var diyor. Senin karının yanında olman gerekirken başka yerlerde olmana ne demeli?

Sinan diziden ayrılacağı için böyle bir ihtimal vermiyorum. Derya da Turgay da birbirlerinden pek hoşlanmıyorlar zaten. :A
------

Sinan geçen haftaki bölümde ayrıldı sanırım, bir daha gelmemesi dileğiyle. :A
Pek kalıcı bir ayrılık değil gibiydi, hayırlısı. :A

Son 3 bölümü izlememiştim, yeni bölüme yetişmek için ara vermeden hızlıca izledim bölümleri. Bu bölümle birlikte art arda 4 bölüm izlemiş olacağım. Overdose Gönül Güçlü'den dolayı iyi hissetmiyorum. :A
Bu diziyi sürükleyen kesinlikle Gönül Güçlü-Cavidan tarafı. :bhr: Asya-Volkan-Derin tarafı kabıza bağladı ilerlemiyor zaten. Bir an önce şu Derin'in kaybolduğu ana geçsinler artık. :A

• İlginç
Reactions: EmreCan