Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Birazdan izlerim de vaktim olmuyor. Masumlar Apartmanı daha ağır basıyor artık. Sadakatsiz son zamanlarda baydı nedense.
Amacından sapmış olabilir ama baydığını düşünmüyorum. Bu kadar her anı dolu dolu geçen bir yerli dizi uzun zamandır izlememiştim.

Reactions: 12.Adam and kerem
Amacından sapmış olabilir ama baydığını düşünmüyorum. Bu kadar her anı dolu dolu geçen bir yerli dizi uzun zamandır izlememiştim.
Sadakatsiz entrika dizisi ama Masumlar Apartmanı psikoloji üstünden ilerliyor, izlemiyor olsanda son bölümü izlemeni tavsiye ediyorum.

Reactions: dreamy
Sadakatsiz entrika dizisi ama Masumlar Apartmanı psikoloji üstünden ilerliyor, izlemiyor olsanda son bölümü izlemeni tavsiye ediyorum.
Son bölümün bitiş sahnesini izledim. Farah Zeynep Abdullah döktürmüş. Yine de ileride kesin tekrar bozarlar çok güvenme bence

Reactions: kerem
Son bölümün bitiş sahnesini izledim. Farah Zeynep Abdullah döktürmüş. Yine de ileride kesin tekrar bozarlar çok güvenme bence
19. bölümden 25'e kadar hiç bozmadıysa tekrar bozulmaz. Sadakatsiz kkasik türk dizisibe dönmüş, onu gömeceğine MA'yı gömüyorsun.

19. bölümden 25'e kadar hiç bozmadıysa tekrar bozulmaz. Sadakatsiz kkasik türk dizisibe dönmüş, onu gömeceğine MA'yı gömüyorsun.
Yoo daha önce bozulmuştu.

Evet Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz’den daha kaliteli bir dizi kabul. Fakat dizileri izlerken aldığım zevk de önemli, 2.5 saatin yarısı bomboş geçiyorsa üzgünüm vaktimi heba edemem.

Reactions: Aserat
Boş geçmiyor diye tantana yapıyorum işte. Hatta Sadakatsiz'den çok daha dolu geçiyor.

İki dizinin de son fragmanlarını karşılaştır o zaman, karar senin.
Masumlar Apartmanı'nkini de izledim evet. Baya olaylı olacak gibi duruyor. Fakat şu da var Sadakatsiz'in çoğu fragmanı normal oluyor bu da onlardan biri.
Bölüm içinde ne olacağını bilemeyiz.

Masumlar Apartmanı'nkini de izledim evet. Baya olaylı olacak gibi duruyor. Fakat şu da var Sadakatsiz'in çoğu fragmanı normal oluyor bu da onlardan biri.
Sadece Sadakatsiz izlediğin için ikisini kıyaslayamıyorsun işte.
Ben ikisini de izleyen bir seyirci olarak son 6-7 bölümde MA'yı klasik türk dizisi senaryosuna dönen Sadakatsiz ile karşılaştıramam bile.

Reactions: dreamy
Reactions: Emre Ozansoy
Bir an önce izlemelisin, bomba bir bölümdü.

Birazdan izlerim de vaktim olmuyor. Masumlar Apartmanı daha ağır basıyor artık. Sadakatsiz son zamanlarda baydı nedense.

Boş geçmiyor diye tantana yapıyorum işte. Hatta Sadakatsiz'den çok daha dolu geçiyor.

Buna ihtimal vermiyorum.

İki dizinin de son fragmanlarını karşılaştır o zaman, karar senin.

Sadece Sadakatsiz izlediğin için ikisini kıyaslayamıyorsun işte.
Ben ikisini de izleyen bir seyirci olarak son 6-7 bölümde MA'yı klasik türk dizisi senaryosuna dönen Sadakatsiz ile karşılaştıramam bile.

Senaryo ne kadar amacından şaşarsa şaşsın Asya Yılmaz için izlenir.

------

00.35 ❤️

Yani MA şu an için Sadakatsiz'den daha iyi bölümler izlettiriyor.
Kerem diyor ki futbol tabiriyle Ma güçlü oyunuyla , Sadakatsiz ise yıldızlarıyla işi götürüyor.

Reactions: dreamy and EmreCan
Çok değişik ama mükemmel bir fragmandı cidden. Olaylar kızışacak valla.

YENİDEN 10+ ALIRIZ TÜM GRUPLARDA.

Uzun bir aradan sonra dizinin en güzel fragmanı gelmiş diyebilirim. Derin nasıl kaybolacak ben onu merak ediyorum, umarım bu sahneden sonra kaybolur da bulunamaz.

BU HAFTA CANIM ACUN DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR'İ YÜKSELTECEK.
ŞANSINIZ YOK.

Hakketten ya.
Umarıım umarım.

ÇOK KIRILDIM SANA. TV8'İM DE YÜKSELSİN SADAKATSİZ'İM DE.