Kaplten götürcek beni bak yeminli herhalde.@slhttnmtl bu sefer DM konuşması geliyor.
Başkasının DM konuşması yok muydu ya?
Elimizde bu kaldı.Kaplten götürcek beni bak yeminli herhalde.
------
Başkasının DM konuşması yok muydu ya?
Neyse, sinir olmaki çin bire bir en azından.Elimizde bu kaldı.
Of bende uzatıp bağlanacak kadardıDün denedim tam beceremedim de kendimi onun yerine koyunca bie rahatlama da gelmedi değil.
Aman bu beyinsiz kalsın
Benimkini gördün işte iyi kötü yapılıyo.Of bende uzatıp bağlanacak kadardıSinir oldum kisalttim sonra şuan hafif bağlanıyor
O sahneyi izlemek bile zevkli
Senin ki güzelBenimkini gördün işte iyi kötü yapılıyo.
Aynenaynenaynen.
Ah ah ah çok teşekkür ederim.Senin ki güzelBen beğendim, benimki hızlı uzuyo bakalım 3 ayda uzar ve bağlarım
Ben uzunda yakistiriyorum ama kisa da yakisiyor her ikisi de iyi gozukuyor ama sorun şuanlık s i v i l c e v e i z le r iAh ah ah çok teşekkür ederim.
Benimki çok hızlı da uzamıyor yavaş da uzamıyor valla. Yüzüne yakışırsa benimki kadar tam ideal kendim için.
Ah çok güzel de o sıkıntın için doktora gidebilirsin. Ben gitmiştim bir krem verdi çok güzel etki etmişti de kullanmayı kesince yeniden oldu.Ben uzunda yakistiriyorum ama kisa da yakisiyor her ikisi de iyi gozukuyor ama sorun şuanlık s i v i l c e v e i z le r i
Aslinda bak düzenli yikayinca temizleyince iyi oluyor ama her gun temizlemek zor işteAh çok güzel de o sıkıntın için doktora gidebilirsin. Ben gitmiştim bir krem verdi çok güzel etki etmişti de kullanmayı kesince yeniden oldu.
Ne yüzümü yıkamaktan başka bir şey yapıyorum, sürekli oynuyorum sivilcelerimle ve çok su içmiyorum. Neyse kremi kullanayım bir dahaAslinda bak düzenli yikayinca temizleyince iyi oluyor ama her gun temizlemek zor işteEvet yüzünde görmüştüm ama çok fena değil ellemezsen düzenli yüzünü yıkarsan felan artmaz ama su içmek lazim bol tabi bunu ben diyorum ama içmeye fırsat bulamıyorumTabi bir şeyin olacağı varsa da hiç bir şekilde durduramazsın maske yaptığım halde çıkıyorO kadar diyimm
Bende oynuyom aslında oynadikca yayiliyo saçma evet ama bide ellersen iz olur o daha kötü en iyisi cildiye ama bilemem çok yok gibi sende tabi o foto biraz uzaktı yakini gormedigim için ama 1 2 gun gozlemle su ic cikmiyosa susuz kaldığın içindir.Ne yüzümü yıkamaktan başka bir şey yapıyorum, sürekli oynuyorum sivilcelerimle ve çok su içmiyorum. Neyse kremi kullanayım bir daha
O fotoğrafta biraz düzgündü çünkü telefonun kamerasında otomatik biraz filtre var ve önür türlü çok kötü çıkıyor diye filtreleri kapatmadım.Bende oynuyom aslında oynadikca yayiliyo saçma evet ama bide ellersen iz olur o daha kötü en iyisi cildiye ama bilemem çok yok gibi sende tabi o foto biraz uzaktı yakini gormedigim için ama 1 2 gun gozlemle su ic cikmiyosa susuz kaldığın içindir.
Selahattin şöyle düşün benimkileri filtre bile düzeltemiyorO fotoğrafta biraz düzgündü çünkü telefonun kamerasında otomatik biraz filtre var ve önür türlü çok kötü çıkıyor diye filtreleri kapatmadım.
Aslında çok değil de dediğin mantıklı. Kreme de başlasam iyi olur ama.
Cildiyeye gitmen lazım kesinlikle.Selahattin şöyle düşün benimkileri filtre bile düzeltemiyorNe inatcı ciktilar yaw bence dediğimi dene yüzüne pek bişi sürme sıkma küçük sivilce bile olsa sıkma izi kalabilir
Şimdi bir kaç filtre denedim kapatıyo ama aynı fondoten gibi komple gitmedi onun için zaman lazimmCildiyeye gitmen lazım kesinlikle.
Filtre sadece fotoğrafta işte. İşin gerçek yüzğ de var.Şimdi bir kaç filtre denedim kapatıyo ama aynı fondoten gibi komple gitmedi onun için zaman lazimmAma işte belki bana göre cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?