Evde delirme seansları.Valla beni bile geçti...Bu kadar da olunmaz.
Noynoy'a üzülüyorum.
![]()
Evde delirme seansları.Valla beni bile geçti...Bu kadar da olunmaz.
Noynoy'a üzülüyorum.
![]()
Delirmiş bu hanımefendi.
Delirmiş bu hanımefendi.![]()
Normal olduğunu düşünmüyorum...
Delirmiş bu hanımefendi.![]()
![]()
Sabahtan beri buna gülüp duruyorum gündeme geleyim diye kendini bu duruma düşürüyor ya
👏👌Normal olduğunu düşünmüyorum...![]()
Doktoru demek ki otomotiv sektöründe de önemli bir insan.👏👌
Dudakları da araba tamponu gibi...![]()
Biraz öyle oldu.
Aşkolsun o nasıl laf öyle.Sana geçmişten gelen bir mahcubiyetim var.Biraz öyle oldu.
Mahcup ediyorsun ama.![]()
👏👌
Dudakları da araba tamponu gibi...![]()
Yine Nokta atışı...töbe yarabbim aynen ya
Aa ne mahcubiyeti. Neyse eşitlendik.Aşkolsun o nasıl laf öyle.Sana geçmişten gelen bir mahcubiyetim var.
Sana zamanında emrenin yan Çarı kabalığında bulundum.Samimiyetimiz artıkça bunun oldukça ayıp bir benzetme olduğunun farkına vardım.Aa ne mahcubiyeti. Neyse eşitlendik.![]()
Aa hiç hatırlamıyorum. Neyse olmuş geçmiş ya.Sana zamanında emrenin yan Çarı kabalığında bulundum.Samimiyetimiz artıkça bunun oldukça ayıp bir benzetme olduğunun farkına vardım.
Bu arada Nasıl Eşitlendik?![]()
Hatta sen o dönem bizim hikaye avatarı kullanıyordun.Aa hiç hatırlamıyorum. Neyse olmuş geçmiş ya.
Dur dur bu sefer ben mahcup ettim sandım.![]()
Haa. Şimdi kapakta kullandığım. E tabi o zamanlar biraz geçmiş ama hayal meyal hatırlıyotum.Hatta sen o dönem bizim hikaye avatarı kullanıyordun.![]()
Masaüstü pc lerdeki reset tuşuna basıp hatırlamış olmana sevindim.Haa. Şimdi kapakta kullandığım. E tabi o zamanlar biraz geçmiş ama hayal meyal hatırlıyotum.![]()