AynenCesur olması bir yandan iyi aslında
AynenCesur olması bir yandan iyi aslında
Onu hiç duymamıştım ama doğru da olabilir dediğin.Ender ile de evlendi diye biliyordum ben onu.Yanlış hatırlıyor olabilirim.
Tarih ben de sevmiyorum ama alıştım artıkBenimkide iyi biri ve ekstradan sınıf öğretmenim ama bilemiyorum Tarih'e bir türlü ısınamadım gitti.
Ben bu videoyu gördüm hatta atmıştım galiba buraya
Sayı göremediğim derslerden nefret ediyorum.Tarih ben de sevmiyorum ama alıştım artıkumarım bendeki durum sen de de olmazkaçıncı sınıfsın
Ah bende, bende.
Ali malesef ki çok değişik bir çocuk her şeye psikolojisi bozuluyor buna da ses çıkarmıyorAl birini vur ötekine, ikisi de aynı. İkisi de aynı zekada.
Valla hiç bilmiyorum ben de@Alos sen çok geriden geliyorsun bugün ki performansın düşük hayırdır
Ben de çok sinir oldumDerin gıcık ya nasıl doldurdu çocuğu Ali'nin de aklı yok mu
Asya : Benim senin gibi bir oğlum yok
Sayı göremediğim derslerden nefret ediyorum.
Olmaz bence.
9.
------
Ah bende, bende.
Of çok güldüm. Çok iyi.
Çokk sinir bozucuValla hiç bilmiyorum ben de
Ben de çok sinir oldum
Ben biraz her dersi dinlemiyor olabilirim ama zorluk yok şu anlık şükür. Yalnız benim hikayem şöyle olacak: Kötü günler bitti şimdi sırada daha kötü günler var.
Yani olmaz bence
Allah kolaylık versinbenim zor geçmişti
Allah korusun daha iyi günlerimiz olsun inşAllahBen biraz her dersi dinlemiyor olabilirim ama zorluk yok şu anlık şükür. Yalnız benim hikayem şöyle olacak: Kötü günler bitti şimdi sırada daha kötü günler var.
------
Bu arada bölüm bitti değil mi?
Ben de her dersi dinlemiyorum Ama girdin desinlerBen biraz her dersi dinlemiyor olabilirim ama zorluk yok şu anlık şükür. Yalnız benim hikayem şöyle olacak: Kötü günler bitti şimdi sırada daha kötü günler var.
------
Bu arada bölüm bitti değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?