Kötü bir huy da çok iyi oluyor o an.Sen izlerken çıldırıyon sanırım![]()
Kötü bir huy da çok iyi oluyor o an.Sen izlerken çıldırıyon sanırım![]()
Volki Tolki korksun Sarı Kafa'dan. Kendisi Ender Çelebi Argun Taşdemir Ekinci'nin oğlu çünkü.Selçuk yürek yemiş![]()
Ben valla 10. Sınıftan beri tanıyorum
Ben onlineda olduğumuz için pek tanımıyorum da benimki de çok iyi.
İlk kez duydum valla. Bu arada sosyolojiyi bilmiyorum da Tarih'i nasıl seçmeli olarak da seçebildin bir sayısalcı olarak onu anlayamadım.
------
Aynen.![]()
Bunda pek çıldırmadım ama eğer bağlanırsam çıldırırımKötü bir huy da çok iyi oluyor o an.![]()
Anasına çekmişVolki Tolki korksun Sarı Kafa'dan. Kendisi Ender Çelebi Argun Taşdemir Ekinci'nin oğlu çünkü.![]()
Soyadların hepsini birden görünce anlık Ender'e saygı duyuyorsun.Volki Tolki korksun Sarı Kafa'dan. Kendisi Ender Çelebi Argun Taşdemir Ekinci'nin oğlu çünkü.![]()
HarikaymışBelki de hayatımda şanslı olduğum tek konu: Ben hiçbir zaman boşanmayacağım. dedi.![]()
Bir tane daha var ama, onu hatırlamıyorum.Soyadların hepsini birden görünce anlık Ender'e saygı duyuyorsun.![]()
İyi yine o zaman bence.Ben valla 10. Sınıftan beri tanıyorum
Ben seçmedim müdür yardımcısı sıkıştırmış sayısalcılara![]()
Aynen.Harikaymış![]()
Başka kimle evlendi ki Ender?Bir tane daha var ama, onu hatırlamıyorum.![]()
Cesur olması bir yandan iyi aslında
Sinan diye biri vardı, Zehra'nın sevgilisi.Başka kimle evlendi ki Ender?
Hakket.Asya'cım seni istemeyeni, sana bağıranı bırak gitsin.Zaten olmamış o çocuk, uğraşma.
Haa hatırladım da o Ender'in sevgilisi Zehra'nın kocasıydı.Sinan diye biri vardı, Zehra'nın sevgilisi.
Aynen iyiİyi yine o zaman bence.
Çok kötü bir şey. Umarım aynısı başıma gelmez. Hiç çekemiyorum Tarih'i.
------
Aynen.![]()
Ender ile de evlendi diye biliyordum ben onu.Hakket.
------
Haa hatırladım da o Ender'in sevgilisi Zehra'nın kocasıydı.![]()
Benimkide iyi biri ve ekstradan sınıf öğretmenim ama bilemiyorum Tarih'e bir türlü ısınamadım gitti.Aynen iyi
Valla bizim tarihçi neşeli biri ondan benim için kötü değiltarihi ben de sevmiyorum ama kadın güzel anlatıyor ondan sıkılmıyor
![]()
Al birini vur ötekine, ikisi de aynı. İkisi de aynı zekada.Derin gıcık ya nasıl doldurdu çocuğu Ali'nin de aklı yok mu![]()