@Emre Ozansoy Of Tv'de açık ne yapsam bilemedim, SNK mi izlesem yatsam mı aşırı üşengeç oldum bugün.
Son Nefesime Kadar'ı izle, çok heyecanlı gidiyor.@Emre Ozansoy Of Tv'de açık ne yapsam bilemedim, SNK mi izlesem yatsam mı aşırı üşengeç oldum bugün.
Bizimkiler Sadakatsiz'i açtı...Son Nefesime Kadar'ı izle, çok heyecanlı gidiyor.
Ulan SNK diyince anime anladım. @MEnes@Emre Ozansoy Of Tv'de açık ne yapsam bilemedim, SNK mi izlesem yatsam mı aşırı üşengeç oldum bugün.
Diziyi bıraktım sen de bırak@Emre Ozansoy Of Tv'de açık ne yapsam bilemedim, SNK mi izlesem yatsam mı aşırı üşengeç oldum bugün.
Bende özet olarak takip ediyordum ama anneme takıldım.Diziyi bıraktım sen de bırak
SNK diyince anime anlamayan bizden değildir zaten...Ulan SNK diyince anime anladım. @MEnes
Bir de Snk havacılık var...SNK diyince anime anlamayan bizden değildir zaten...
Ateş oyuncunun soyadı, karakterin adı Aras.51. BÖLÜM
Ateş'in gitmesine sevindim açıkçası, diziye katkısı olmadı. İlk adını duyduğumuzda heyecanlandık ama istenileni veremedi. Berkay Ateş çok iyi oyuncu, rolünü güzel oynadı ama senaryoda yaratılan 'Ateş' karakterini izleyici benimseyemedi. Eski eşi de ayrıldı sanırım, görünmedi son bölümlerde. Son bölümlerde eski kadroyu ve yaşanılanları izlemek isterim. Asya intikam alacak mı, neler yapacak? İşin sonunda umarım Volkan ile tekrar barışmaz, yani geçen sezon izlediğimiz güçlü Asya karakterini görmek isterim son bölümler...
Nasıl benimseyemediysem artık sen düşün.Ateş oyuncunun soyadı, karakterin adı Aras.
Bu arada ben bu sezon hiç doğru düzgün izlemedim ama bu fragmandan sonra tekrar izlemeye başlamayı düşünüyorum. Asya'yı böyle izlemeyi özledik.Nasıl benimseyemediysem artık sen düşün.
Tanıtım epey olay oldu zaten, çarşamba efso bir dönüş yapacak gibi. Aras karakterinin çıkmasıyla eski kurgusuna döndü diyebiliriz.Bu arada ben bu sezon hiç doğru düzgün izlemedim ama bu fragmandan sonra tekrar izlemeye başlamayı düşünüyorum. Asya'yı böyle izlemeyi özledik.
İzliyorum zaten. Tv'de açık.Queen yargı modunu açmış... @slhttnmtl @Alos @EmreCan @Yiğitt
Sonunda Derin-Asya-Volkan üçlemesine döndük, şükür yani.
Bayılıyorum şu kadına...
Rüya da olsa oldukça ilgi çekici bir tanıtım olmuş, eski tadına dönüyoruz sanırım.
Kesinlikle. Rüya da olsa eski bölümler tadında bölümler sunuyorlar artık izleyiciye. Finale kadar umarım böyle devam eder ve akıllara kazınacak bir final yaparlar.Rüya da olsa oldukça ilgi çekici bir tanıtım olmuş, eski tadına dönüyoruz sanırım.