Emre Ozansoy
Moderatör
Ne hastası? 😱Oha! ALİ HASTA ÇIKTI... Aras'a iftira attığı yetmezmiş gibi hem de kendi kolunu sıkmış hasta... @kerem @Emre Ozansoy @Alos @slhttnmtl @12.Adam @phoebebuffay @Angelica
Ne hastası? 😱Oha! ALİ HASTA ÇIKTI... Aras'a iftira attığı yetmezmiş gibi hem de kendi kolunu sıkmış hasta... @kerem @Emre Ozansoy @Alos @slhttnmtl @12.Adam @phoebebuffay @Angelica
Ruh hastası. Haberin yok muydu?Ne hastası? 😱
Ay biliyorum onu, bende ölüyor falan zannettim.Ruh hastası. Haberin yok muydu?
Keşke, ama nerdeeee. Umarım o günler de gelir.Ay biliyorum onu, bende ölüyor falan zannettim.
Hasta olduğunu herkes biliyordu yeni mi anladınOha! ALİ HASTA ÇIKTI... Aras'a iftira attığı yetmezmiş gibi hem de kendi kolunu sıkmış hasta... @kerem @Emre Ozansoy @Alos @slhttnmtl @12.Adam @phoebebuffay @Angelica
Ali'nin ne olduğunu biliyordum ama ilk defa bu kadar ileri gitti.Hasta olduğunu herkes biliyordu yeni mi anladın
Evet boşandı.
Evet
Oha! ALİ HASTA ÇIKTI... Aras'a iftira attığı yetmezmiş gibi hem de kendi kolunu sıkmış hasta... @kerem @Emre Ozansoy @Alos @slhttnmtl @12.Adam @phoebebuffay @Angelica
Aras kamera kayıtlarından gösterdi.Oha nasıl anladılar bunu
Aras kamera kayıtlarından gösterdi.
Sen bu diziyi hala daha izliyor musun?Gönül boşuna düşman oldu Asya'ya. Haluk öldü demek..
Yok ben izlemicektim dizi de annem izliyo çay fln içtik helva da getirmiş Haluk da ölünce izliyorum biraz ders çalışcam birazdan.Sen bu diziyi hala daha izliyor musun?
Alıntılasan da yetermiş.Canım sen bu diziyi hala daha niye izliyorsun? Git Öİ, KG izle daha yararlı.