Turgay’ın geçmişine daha çok inilse keşke.
Of çok iyi.
Ben akşam koptum bu sahneye
Sanırım orijinalinde öyleymiş.Turgay için Haluğun ajanı dediler ben bişi anlamadım sence öylemiydi isot![]()
Sanırım orijinalinde öyleymiş.![]()
Ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. Adamda hiç rol yapacak tip de yok ya ben o kadarını uyarlayacaklarını düşünmüyorum.Öyleymiş çok sinir oldum çokkk 😡
Sakin ol ninem tansiyonların falan çıkar![]()
Ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. Adamda hiç rol yapacak tip de yok ya ben o kadarını uyarlayacaklarını düşünmüyorum.![]()
Nenem sana yazamıyorum özeldenMerak etme tansiyon ilacımı alarak yazdım
Ben Asyayla evlenirler sanıyodum öyle tip yoktu ama gelir gelmez Asyayla ilgilenmesinden şüpheleniyordum![]()
Bende ısınamadım tek değilsin.Dizi bana soğuk geliyor..Birbirine oyunlar oynanıyor..Entrkalar cevriliyor..Çocuğada yazık oluyor.Aldatma hikayeleri çok tutuluyorDiziyi o kadar insan izliyo bir tek ben isinamadim herhalde![]()
![]()
Oyuncuların uyumu 0 benceBende ısınamadım tek değilsin.Dizi bana soğuk geliyor..Birbirine oyunlar oynanıyor..Entrkalar cevriliyor..Çocuğada yazık oluyor.Aldatma hikayeleri çok tutuluyor
Cansu Dere ile Caner Cindoruk birbirine yakışmadılarki hiç..Caner Cindoruk Cansu Dere'nin yanında yaşlı duruyor. Caner suçlu dizide.Cansu Dere suçlu gibi davranılıyor.Oyuncuların uyumu 0 bence
Nenem sana yazamıyorum özelden![]()
Turgay umarım öyle biri çıkmaz.Öyleymiş çok sinir oldum çokkk 😡
Yine seyir zevkinin zirvede olduğu bir bölüm geliyor.