Oyunculuğunu beğenmiyorum diyelim.Okuduğum öyleydi bilmiyorum doğrumu değilmi diye
Niye Barış Kılıç yaşlımı![]()
Oyunculuğunu beğenmiyorum diyelim.Okuduğum öyleydi bilmiyorum doğrumu değilmi diye
Niye Barış Kılıç yaşlımı![]()
Evet cidden yakışırdı, zaten uzun zamandır ekranlarda yok sanırım.Bu arada dizi yayınlanmadan önce Volkan karakteri için Kaan Urgancıoğlu ile görüşülüyordu. Şuan farkettim de bu role cuk otururmuş, kabul etmemiş herhalde.![]()
Caner Cindoruk da fena değil ama Adana şivesiyle konuşmasa keşke.Evet cidden yakışırdı, zaten uzun zamandır ekranlarda yok sanırım.![]()
Beni hiç rahatsız etmiyor ve Adana şivesiyle mi konuşuyor ki hiç fark etmemişim.Caner Cindoruk da fena değil ama Adana şivesiyle konuşmasa keşke.![]()
Ben de hiç fark etmedimBeni hiç rahatsız etmiyor ve Adana şivesiyle mi konuşuyor ki hiç fark etmemişim.![]()
Caner Cindoruk da fena değil ama Adana şivesiyle konuşmasa keşke.![]()
Beni hiç rahatsız etmiyor ve Adana şivesiyle mi konuşuyor ki hiç fark etmemişim.![]()
Adana şivesimibak ne ismail nede alos farketmiş bende farketmedim sen nasıl farkettin
![]()
Konuşma şeklinden çok belli oluyor aslında. Bu yüzden eleştiri almışlığı bile var. Farketmemeniz ilginç gerçekten.Ben de hiç fark etmedim![]()
Valla senin fark etmende bize ilginç geldiKonuşma şeklinden çok belli oluyor aslında. Bu yüzden eleştiri almışlığı bile var. Farketmemeniz ilginç gerçekten.![]()
Konuşma şeklinden çok belli oluyor aslında. Bu yüzden eleştiri almışlığı bile var. Farketmemeniz ilginç gerçekten.![]()
Gacı delirdiVolkana öyle bir sinirleniyorum ki saydırıyorum böyle beni görsen abla delirdinmi dersin
![]()
Bana tekme tokatNe yapayım Volkan saç baş yolduruyor bana![]()
Bana tekme tokatfırıncı küreği gibi olan elimle yumruk atasım geliyor
![]()
Eh yuh artık volki tolki
Aynen öyle Asyanın ganı yerde galmayacağğDerin şimdi anlıcak aldatılmanın ne demek olduğunu![]()
Muhteşem ya.
Eh yuh artık volki tolki
Aynen öyle Asyanın ganı yerde galmayacağğ![]()