Emre Ozansoy
Moderatör
YENİ BÖLÜM FRAGMANI
@Alos @Yiğitt @slhttnmtl @EmreCan
@Alos @Yiğitt @slhttnmtl @EmreCan
Sizi yalnızz bırakmamak için bu hafta da Sadakatsiz izlemeye devam edeceğim. @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Tamam tamam anladık diziyi sevdiğini.Sizi yalnızz bırakmamak için bu hafta da Sadakatsiz izlemeye devam edeceğim. @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Diziyi sevmiyorum, Kanunsuz Topraklar'ı tamamlayamadım.Tamam tamam anladık diziyi sevdiğini.
İsteyen her türlü onu izler ama sen SDFC olmuşsun.Diziyi sevmiyorum, Kanunsuz Topraklar'ı tamamlayamadım.
SDFC değil, DYFC'yim.İsteyen her türlü onu izler ama sen SDFC olmuşsun.
Öyle birisi mi varSDFC değil, DYFC'yim.
Ola ola bunun fanı mı oldun yani, hem bunun Sadakatsizle olan alakası ne?
Bunun için Kanunsuz Topraklar fanı oldum. Ama izleyemedim işte.Ola ola bunun fanı mı oldun yani, hem bunun Sadakatsizle olan alakası ne?
İyi bari izleyememişsin.Bunun için Kanunsuz Topraklar fanı oldum. Ama izleyemedim işte.
Derin şeytaniyla başladı bölümSizi yalnızz bırakmamak için bu hafta da Sadakatsiz izlemeye devam edeceğim. @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Demiyo da merak ediyorumSizi yalnızz bırakmamak için bu hafta da Sadakatsiz izlemeye devam edeceğim. @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Tekirdağ evet ama bazı yerleri İstanbul benceAsya 2. sezon daha harika 1. sezon daha donuktu @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan
------
Tekirdağ'da mı hala çekimler 😱 @Emre Ozansoy
Asya'm her zaman havalıTekirdağ evet ama bazı yerleri İstanbul bence
Asya 1.sezon daha havalıydı bence