Emre Ozansoy
Moderatör
Çok saçma bir hal almış dizi, ama millet izlemeye devam ediyor. Aklım almıyor.Tahmin edeyim, önemli hiçbir şey olmadı ama dizi yine kendini izlettirmeye devam ediyor?
Çok saçma bir hal almış dizi, ama millet izlemeye devam ediyor. Aklım almıyor.Tahmin edeyim, önemli hiçbir şey olmadı ama dizi yine kendini izlettirmeye devam ediyor?
Neyi saçma buldun?Çok saçma bir hal almış dizi, ama millet izlemeye devam ediyor. Aklım almıyor.
Derin'in sakat kalması ama aslında kalmaması. , Berkay Ateş'in diziye gelmesi ve bu sezon hepsi aşırı yapmacık.Neyi saçma buldun?
Bu sezonki konu belli mi peki?Derin'in sakat kalması ama aslında kalmaması. , Berkay Ateş'in diziye gelmesi ve bu sezon hepsi aşırı yapmacık.
Oooo, o olayın üzerinden baya geçti. Derin ve Ali olayı var şimdilik, bir de Berkay Ateş'in karakteri gelecek bölüm olaylara dahil olur gibi.Bu sezonki konu belli mi peki?
Ben en son izlediğimde Asya'nın komşuları Derin'i kaçırmıştı.
Derin ve Ali ne oluyor?Oooo, o olayın üzerinden baya geçti. Derin ve Ali olayı var şimdilik, bir de Berkay Ateş'in karakteri gelecek bölüm olaylara dahil olur gibi.
Sezon finalinde kaza oldu ya, oradan Derin sakat olarak çıktı. Ama sonrasında iyileşiyor ve herkesten saklıyor. Ali'de İstanbul'a taşınınca başka okula gidiyor ve orada çocuklar kafasını klozete vs. sokuyor.Derin ve Ali ne oluyor?
Mobbing mi uyguluyorlar anlamadım ki? İyi de bu bir senaryo değeri taşımıyor?Sezon finalinde kaza oldu ya, oradan Derin sakat olarak çıktı. Ama sonrasında iyileşiyor ve herkesten saklıyor. Ali'de İstanbul'a taşınınca başka okula gidiyor ve orada çocuklar kafasını klozete vs. sokuyor.
İzlerken tam konsantre olamadığım için bilemiyorum ama mobbing gibi değildi Ali'ye yaptıkları. İşte saçma sapan şeyleri senaryo diye milletin önüne koyuyorlar. Millette böyle şeyleri izlemeye meraklı.Mobbing mi uyguluyorlar anlamadım ki? İyi de bu bir senaryo değeri taşımıyor?
Herşey ortaya çıktı zaten konu kalmadı kiTahmin edeyim, önemli hiçbir şey olmadı ama dizi yine kendini izlettirmeye devam ediyor?
Ben yeni sezonu çok beğendim, sen de şans ver 95 dakikaydı bölüm.Ne diye devam ediyorsunuz o zaman? @Alos @slhttnmtl
Ayıp olmasın izlediğimiz bölümlereNe diye devam ediyorsunuz o zaman? @Alos @slhttnmtl
Kanunsuz Topraklar gibi harika ötesi bir dizi varken neden izliyorlar anlamıyorum cidden.Ne diye devam ediyorsunuz o zaman? @Alos @slhttnmtl
O diziyi çok gömmüşler sanırım. Sadakatsiz'i tercih ederim.Kanunsuz Topraklar gibi harika ötesi bir dizi varken neden izliyorlar anlamıyorum cidden.
Ben yeni sezonu çok beğendim, sen de şans ver 95 dakikaydı bölüm.
Nesini beğendiniz?Ayıp olmasın izlediğimiz bölümlere
Çünkü arkalarda yazdım cidden ellerinde konu kalmamasını fırsata çevirip güzel hikayeler sunmuşlar.O diziyi çok gömmüşler sanırım. Sadakatsiz'i tercih ederim.
Nesini beğendiniz?
Hangi hikaye?Çünkü arkalarda yazdım cidden ellerinde konu kalmamasını fırsata çevirip güzel hikayeler sunmuşlar.
İzlesen anlarsın. Asya, Tekirdağ'a yeniden bomba gibi düştü.Hangi hikaye?