Oyunculuğunu beğenmiyorum diyelim.Okuduğum öyleydi bilmiyorum doğrumu değilmi diye
Niye Barış Kılıç yaşlımı
Oyunculuğunu beğenmiyorum diyelim.Okuduğum öyleydi bilmiyorum doğrumu değilmi diye
Niye Barış Kılıç yaşlımı
Evet cidden yakışırdı, zaten uzun zamandır ekranlarda yok sanırım.Bu arada dizi yayınlanmadan önce Volkan karakteri için Kaan Urgancıoğlu ile görüşülüyordu. Şuan farkettim de bu role cuk otururmuş, kabul etmemiş herhalde.
Caner Cindoruk da fena değil ama Adana şivesiyle konuşmasa keşke.Evet cidden yakışırdı, zaten uzun zamandır ekranlarda yok sanırım.
Beni hiç rahatsız etmiyor ve Adana şivesiyle mi konuşuyor ki hiç fark etmemişim.Caner Cindoruk da fena değil ama Adana şivesiyle konuşmasa keşke.
Ben de hiç fark etmedimBeni hiç rahatsız etmiyor ve Adana şivesiyle mi konuşuyor ki hiç fark etmemişim.
Caner Cindoruk da fena değil ama Adana şivesiyle konuşmasa keşke.
Beni hiç rahatsız etmiyor ve Adana şivesiyle mi konuşuyor ki hiç fark etmemişim.
Adana şivesimibak ne ismail nede alos farketmiş bende farketmedim sen nasıl farkettin
Konuşma şeklinden çok belli oluyor aslında. Bu yüzden eleştiri almışlığı bile var. Farketmemeniz ilginç gerçekten.Ben de hiç fark etmedim
Valla senin fark etmende bize ilginç geldiKonuşma şeklinden çok belli oluyor aslında. Bu yüzden eleştiri almışlığı bile var. Farketmemeniz ilginç gerçekten.
Konuşma şeklinden çok belli oluyor aslında. Bu yüzden eleştiri almışlığı bile var. Farketmemeniz ilginç gerçekten.
Gacı delirdiVolkana öyle bir sinirleniyorum ki saydırıyorum böyle beni görsen abla delirdinmi dersin
Bana tekme tokatNe yapayım Volkan saç baş yolduruyor bana
Bana tekme tokatfırıncı küreği gibi olan elimle yumruk atasım geliyor
Eh yuh artık volki tolki
Aynen öyle Asyanın ganı yerde galmayacağğDerin şimdi anlıcak aldatılmanın ne demek olduğunu
Muhteşem ya.
Eh yuh artık volki tolki
Aynen öyle Asyanın ganı yerde galmayacağğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?