Euro D geriden geliyor amaYok be, son sahne günümüzdeydi
Euro D geriden geliyor amaYok be, son sahne günümüzdeydi
Ha o olabilir, gerçi ben bu bölümün çoğundan kopuktum haberim yokEuro D geriden geliyor amaAsya ve kocası yemekteyken Derin'in geldiği sahneydi. Evlilik yıldönümü kutlaması falandı galiba
Umarım düşmez ya bence gene 6,7 alırBu tarz diziler sezon finali yapınca ikinci sezon düşüşe geçiyor ki geçmeyen ciddiyim çok az dizi vardır.Bu yüzden iş senaryoyla falan alakalı değil.
Son sahneyi de bir daha gösterdiler
Normal Kanal D izleEuro D geriden geliyor amaAsya ve kocası yemekteyken Derin'in geldiği sahneydi. Evlilik yıldönümü kutlaması falandı galiba
Diğer dizilerden feyz aldımUmarım düşmez ya bence gene 6,7 alır. Aa neden acaba
Güzeeel
Normal Kanal D izle
Türkiye'de yaşasam izlerdim ama Avrupa'da Eruo mecburiUmarım düşmez ya bence gene 6,7 alır. Aa neden acaba
Güzeeel
Normal Kanal D izle
Avrupa da mı yaşıyorsun 😱 bilmiyordumTürkiye'de yaşasam izlerdim ama Avrupa'da Eruo mecburi
Bir tek ATV o konuda düşünceliaynı saatte başlayıp bitiyor
İsveçAvrupa da mı yaşıyorsun 😱 bilmiyordum
Güzelmişİsveç
Şaşırdım bilmemene. Her yerde bahsi geçiyor
Boşuna demiyorsun dizi atv'de izlenir diye o zamanTürkiye'de yaşasam izlerdim ama Avrupa'da Eruo mecburi
Bir tek ATV o konuda düşünceliaynı saatte başlayıp bitiyor
Oh, günde 1 bölüm özeti izlenir.Yasak Elma gibi bölüm özeti de yüklenmeye başlamış.
Yasak Elma'nın az önce 11. bölümü yüklenmiş.Oh, günde 1 bölüm özeti izlenir.Yasak Elma'ya da başlayayım bari.
Aaa süper, yarın başlayayım ilk günde 1 izlerim sonra duruma göre arttırırım.Yasak Elma'nın az önce 11. bölümü yüklenmiş.Sezon finaline 1 bölüm kaldı, hepsi yüklensin öyle izle.
Bende başlayayım o zaman.Aaa süper, yarın başlayayım ilk günde 1 izlerim sonra duruma göre arttırırım.
Başlamaman hata...Bende başlayayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?