Bitti mi beBaya bir heyecanlı sezon finaligel de yeni sezonu bekle
Reklam girdi ama bu saatte bitiyor genel deBitti mi be
Ben sürpriz bir teaser bekliyorum.Reklam girdi ama bu saatte bitiyor genel deizlemiyon mu be
Bence gelmeliBen sürpriz bir teaser bekliyorum.
Dinliyordum ama bir şey bakınırken o da gitmiş, izlerim gerçi de araba sahnesi nasıldı.Reklam girdi ama bu saatte bitiyor genel deizlemiyon mu be
Bölüm ile alakasız da olsa gelmeli.Bence gelmeli
Volkan gitti arabanın yanında koşa koşa ama araba yuvarlandı düştüDinliyordum ama bir şey bakınırken o da gitmiş, izlerim gerçi de araba sahnesi nasıldı.
Bence deBölüm ile alakasız da olsa gelmeli.Yasak Elma'nın 3. sezonunda çok güzel olmuştu.
Halit zengin, Yıldız fakir olmuştu.Volkan gitti arabanın yanında koşa koşa ama araba yuvarlandı düştü
Bence de. Hiç hatırlamıyorum
Haa oHalit zengin, Yıldız fakir olmuştu.
Garip bir sahne olmuş belli, izleyeyim bari.Volkan gitti arabanın yanında koşa koşa ama araba yuvarlandı düştü
Bence de. Hiç hatırlamıyorum
İzle izleGarip bir sahne olmuş belli, izleyeyim bari.Ah bu dizi flashbacklerle devam etmese bari, o zaman belki bir şansı hak eder.Bu arada yeni sezonda da 4-6 arası gidecek bence hatta daha kötü.
Bu tarz diziler sezon finali yapınca ikinci sezon düşüşe geçiyor ki geçmeyen ciddiyim çok az dizi vardır.İzle izle. Umarım devam etmez flashbacklerle. Niye ki bence iyi senaryo yazılırsa bu oranlara yakın alır
Yok be, son sahne günümüzdeydi1 saat önce baktığımda eski görüntüler. Şimdi kanal değiştirirken baktım hâlâ eski görüntüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?