Finali de mi?Masumiyet izlemediğime pişman olursun bir gün izlersen.Çok güzel diziydi.
Finali de mi?Masumiyet izlemediğime pişman olursun bir gün izlersen.Çok güzel diziydi.
Değil tabii ki. Yasak Elma dönem dönem bozuyor ama sonra yine toparlıyor. Bu sezonda da çok iyi bölümler izledik ayrıca. Hiçbir zaman senaryoyu uzatmak olayların suyunu çıkarmıyor.Ne zaman bıraktın? Yasak Elma öyle değil sanki.
Finali beni tatmin etmedi, Hale'nin (Hülya Avşar) kazanmasını isterdim.Finali de mi?
Aslında ben böyle sonları daha bir severim ama bu diziyi ayrı bir sevdiğim için daha farklı bir şey beklerdim.
Yukarıda yazdım bende onu merak ediyorum, ama böyle klişe bir son olmamalıydı.Daha farklı ne olabilir ki şunu düşünmüyorsunuz asya niye gitti oraya neden derinle konuşmak istedi ben kazadan çok onu düşünüyorum şuan
Finali beni tatmin etmedi, Hale'nin (Hülya Avşar) kazanmasını isterdim.
Bunlar heyecan değil insanın içini kurutmak oluyorSezon finali bu heyecanla bitsin ki dizi heyecanla beklenilsin başka ne ıolmasını istiyorsunuz ki
Yukarıda yazdım bende onu merak ediyorum, ama böyle klişe bir son olmamalıydı.
Hale Queen.Püü erkek milleti iştee
Bunlar heyecan değil insanın içini kurutmak oluyorVe Bizim Hikaye'deki ucu açık olayın sonunda hayır değil de manyak gelmişti, sonuçta Medyapım dizileri cidden benziyor.
Ben Volkan-Derin olayı ile biter diye bekliyordum.Bence bu son iyi olacak dizi için
Efekt ile senaryonun ne ilgisi var, ben senaryodan bahsediyorum. Yasak Elma son sezonda durağanlaşşa bile o durağan haliyle bile Sadakatsiz'den daha hızlı ilerledi. İlk 3 sezondan bahsetmiyorum bile. Sadakatsizde 1 olay oluyor, o olayı uzattıkça uzatıyor. Örn : Derin'in kaçırılmasıYa izliyorum diziyi patlama sahnesini hepimiz izledik efekt olduğu bile belliydi yapma ya
Ben Volkan-Derin olayı ile biter diye bekliyordum.O daha iyi olurdu.
İçimi kurutup beni sıkacak ve bu heyecanın da ötesinde kötü bir duyguya dönüşecek, gerçi unuturum daİşte içini kurutacak heyecan olacakt ki tüm yaz boyunca diziyi bekle
Efekt ile senaryonun ne ilgisi var, ben senaryodan bahsediyorum. Yasak Elma son sezonda durağanlaşşa bile o durağan haliyle bile Sadakatsiz'den daha hızlı ilerliyor. İlk 3 sezondan bahsetmiyorum bile. Sadakatsizde 1 olay oluyor, o olayı uzattıkça uzatıyor. Örn : Derin'in kaçırılması
İçimi kurutup beni sıkacak ve bu heyecanın da ötesinde kötü bir duyguya dönüşecek, gerçi unuturum da
Volkan ile Derin'in tanışma hikayesi anlatılacak ya, ben şey diye düşündüm. Volkan ile Derin'in yeni sezonda nasıl tanıştığı, neler yaptığı işlenir diye.Volkan gerçeği öğrendi daha ne olacakti ki başka bu daha iyi bence
Son 5-6 bölümün senaryosu iyi değildi. Ender ve Şahika'nın birlik olduğu bölümler falan gayet iyiydi. 110 bölümlük diziyi sırf son 5-6 bölümüyle yargılayacak değilim.senaryoda iyi değildi ki bence sadakatsizle yasak elmayı karşılaştırma bence ikisi farklı dizi
Son 5-6 bölümün senaryosu iyi değildi. Ender ve Şahika'nın birlik olduğu bölümler falan gayet iyiydi. 110 bölümlük diziyi sırf son 5-6 bölümüyle yargılayacak değilim.
O birkaç hafta içimi kuruttuğu yetersenaryoda iyi değildi ki bence sadakatsizle yasak elmayı karşılaştırma bence ikisi farklı dizi
------
E bak unuturum diyosun heyecan gitmez işte
Sadakatsiz'in kısır döngüye girdiğini ve 2-3 aydır iyi ilerlemediğini söylüyorum sadece.Ama yargılayıp sadakatsizle bir tutuyorsun diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?