Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Bu saatten sonra zor, Şahika'sız ilerlemek çok fazla riskliydi. Final yapmaları lazımdı kesinlikle.
İddialı karakterler yazılsa ve güçlü isimler dahil edilse (mesela Aslıhan Gürbüz) bir şekilde devam eder. Sonradan girmesine rağmen bütün karakterlerin önüne geçti Şahika ve diziyi tek başına sırtladı desem abartmam.

• Beğendim
Reactions: kerem
Sadakatsiz'i de mi bıraktın? :A

Aynı soruyu iki diziyi de izleyen @Emre Ozansoy @slhttnmtl'a soralım. :A
Yasak Elma'yı sanırım sezon başında izleyip karar veririm de Sadakatsiz için ufukta öyle bir şey yok. :A Ha başa dönmeleri sinir ederse neden olmasın. :A Ama her koşulda sahnelere bakmazsam çatlarım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@phoebebuffay'ın dediklerine katılıyor musunuz? Yasak Elma'nın son sezonu Sadakatsiz'den daha mı iyiydi gerçekten? :A
Bak Derin kaybolduktan sonra Yasak Elma normal devam ettiği için bir tık üstteydi ama 28'le birlikte normale döndü. :A Genel olarak cevabım tabiki de hayır. :A

Kazanın neden nasıl oalcağını bölümde görecen zaten nasıl ne idüğü belirsiz oluyor :A
------

benceede
Hayır abla, ucu açık kalacak işte. :A Ondan dedim :A

• Beğendim
Reactions: kerem
Bak Derin kaybolduktan sonra Yasak Elma normal devam ettiği için bir tık üstteydi ama 28'le birlikte normale döndü. :A Genel olarak cevabım tabiki de hayır. :A

Hayır abla, ucu açık kalacak işte. :A Ondan dedim :A

Bölüm sonunda olacak büyük ihtimalle kaza ve 3 ay öyle bekleyeceğiz sap gibi. :A

Sezon finali bu heyecanla bitsin ki dizi heyecanla beklenilsin başka ne ıolmasını istiyorsunuz ki :D

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl