Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Neresi iyi be, 3 ay boyunca ne idüğü belirsiz olan bir kazanın sonucunu mu bekleyeceğiz :A O olaylar olursa da büyük konuşuyorum ama diziyi bırakırım valla :A
Bir şeyler öğreniriz belki ya. :A Bu arada Yasak Elma'nın da sonu belirsizdi Sadakatsiz'in de öyle olacak. :A Medyapım dizileri işte.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bir şeyler öğreniriz belki ya. :A Bu arada Yasak Elma'nın da sonu belirsizdi Sadakatsiz'in de öyle olacak. :A Medyapım dizileri işte.
Hay ben bu Medyapımı'nı da Fatih Aksoy'unu da. :A Gerçi bunu Bizim Hikaye'de de yaptıkları için şaşırmıyorum :A Bizim Hikaye ve Yasak Elma'dan da yola çıkacak olursam spoi de olmaz bence :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Eğer o son bölüm sonu olmazsa bu yoruma katılıyorum :A
İnşallah böyle bitmez çünkü biliyoruz ki başrollere füze çarpsa dahi ölmezler. :A

Gerçi Kadın'ın yeni sezonunda hem Caner Cindoruk hemde Bennu Yıldırımlar'ın şokunu atlatamamıştım ama bu sefer aynı sürprizi yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ne Asya'sız, ne de Derin'siz yürümez bu iş. :A

İnşallah böyle bitmez çünkü biliyoruz ki başrollere füze çarpsa dahi ölmezler. :A

Gerçi Kadın'ın yeni sezonunda hem Caner Cindoruk hemde Bennu Yıldırımlar'ın şokunu atlatamamıştım ama bu sefer aynı sürprizi yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ne Asya'sız, ne de Derin'siz yürümez bu iş. :A
Medyapım'dan korkuyorum ama bu kadar ileri gideceklerini ben de düşünmüyorum. :A

Kadın'da Hatice üzmüştü de sonradan çabuk unutuverdim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem

Ya aslında bir şey olmayacağını herkes biliyor, ama öncesinde ne oldu da öyle şeyler oldu ve sonrasında neler olacak insan merak ediyor. :A Asya'ya zaten bir şey olmaz, belki Yasak Elma'nın sezon finalinde Ender'e bir şeyler olmuştu, onun gibi olabilir. :A

• Güldürdün
Ya aslında bir şey olmayacağını herkes biliyor, ama öncesinde ne oldu da öyle şeyler oldu ve sonrasında neler olacak insan merak ediyor. :A Asya'ya zaten bir şey olmaz, belki Yasak Elma'nın sezon finalinde Ender'e bir şeyler olmuştu, onun gibi olabilir. :A
Özbeöz oğlu onu denize atmıştı değil mi? Şahika'nın emriyle. :A

Asla ölmezler :A

Evet ya ben de atlatamamıştım :(. Asla yürümez :A

• Beğendim
  • Güldürdün