Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Sezon finali bu heyecanla bitsin ki dizi heyecanla beklenilsin başka ne ıolmasını istiyorsunuz ki :D
Bunlar heyecan değil insanın içini kurutmak oluyor :A Ve Bizim Hikaye'deki ucu açık olayın sonunda hayır değil de manyak gelmişti, sonuçta Medyapım dizileri cidden benziyor. :A

Ya izliyorum diziyi patlama sahnesini hepimiz izledik efekt olduğu bile belliydi yapma ya :A
Efekt ile senaryonun ne ilgisi var, ben senaryodan bahsediyorum. Yasak Elma son sezonda durağanlaşşa bile o durağan haliyle bile Sadakatsiz'den daha hızlı ilerledi. İlk 3 sezondan bahsetmiyorum bile. Sadakatsizde 1 olay oluyor, o olayı uzattıkça uzatıyor. Örn : Derin'in kaçırılması

Efekt ile senaryonun ne ilgisi var, ben senaryodan bahsediyorum. Yasak Elma son sezonda durağanlaşşa bile o durağan haliyle bile Sadakatsiz'den daha hızlı ilerliyor. İlk 3 sezondan bahsetmiyorum bile. Sadakatsizde 1 olay oluyor, o olayı uzattıkça uzatıyor. Örn : Derin'in kaçırılması

senaryoda iyi değildi ki bence sadakatsizle yasak elmayı karşılaştırma bence ikisi farklı dizi
------

İçimi kurutup beni sıkacak ve bu heyecanın da ötesinde kötü bir duyguya dönüşecek, gerçi unuturum da :A

E bak unuturum diyosun heyecan gitmez işte :A