Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Son düzenleme:
9. BÖLÜM

Dizi iki yıl zaman atlamasıyla döndü, böyle zaman atlamalarını da fazla sevdiğim söylenemez. Neler oldu o dönem göremiyoruz, pat kabullendiriyorlar bize.

Volkan ve Derin zenginleşmiş, her şeyi yoluna koymuş, aileye kendini kabul ettirmiş, kızları Zeynep'i de kucağına almış vaziyette döndüler... Bir de parti verdiler, partinin son sahnesi güzeldi. Asya bomba gibi geldi ortalığa, orada tabaklar havada uçuşsaydı keşke be...

Reactions: Angelica and kerem
Gönül benim de favori karakterim haline gelmeye başladı. Bahar'lara kahvaltıya gelmeden önceki diyalogları güldürdü. Hele ki Ali'ye anaannenim demesi...
Bahar'da çok büyük gelişmeler görüyorum, Asya ile çok iyi arkadaş olacaklar, hissediyorum.

Volkan bildiğimiz Volkan ama Derin çok saf bakıyor her şeye. Volkan başkasını seninle aldattı sonuçta, seni de aldatabilir bunu hiç düşünmüyor musun yani... Derya'nın Volkan'ın teklifine tepkisi ne olacak merak ediyorum.

Yeni bölüm fragmanında Asya'ya saldıran kişinin Volkan olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle cama taş atan ve Asya'nın evine giren de Selçuk'tur. Bunu da Volkan planlamıştır.

Gönül'ü ben de çok seviyorum, konuşması, söylemleri, hal hareketleri harika.

Geçen hafta Gönül çok sinir bozucu demiyor muydun
Benim izlerken en zevk aldığım karakter Gönül
Geçenlerde görüp güldüğüm bir yorumu paylaşayım, karakteri çok iyi özetlemiş

Reactions: kerem and Angelica