Aynen abla.Öyle valla Kefarette Zeynebin oğlunada böyle sinr olıyorum be nya
Aynen abla.Öyle valla Kefarette Zeynebin oğlunada böyle sinr olıyorum be nya
Medyapım dizilerinin videoları hep böyle.Youtube’daki sahnelere verilen isimler niye böyle
Ekli dosyayı görüntüle 96284Ekli dosyayı görüntüle 96285
Dikkat çekmesi için bence.Youtube’daki sahnelere verilen isimler niye böyle
Volkan mı o? 😱
Clickbait tuzağı işte.Youtube’daki sahnelere verilen isimler niye böyle
Biraz üslup istiyorum çok muVolkan mı o? 😱
------
Clickbait tuzağı işte.
Admin terbiyesizlik mi yapmış yani?Biraz üslup istiyorum çok mu
Çok heyecanlı bir bölüm bekliyor bizi
Terbiyesizlik demeyelim de daha hoş bir üslupla oluşturulabilirdi. Yoksa benim de günlük hayatımda bazen kullandığım tabirler bunlarAdmin terbiyesizlik mi yapmış yani?
Biri birine laf sokunca sende ''kapaqq'' diyorsun yani, anladım.Terbiyesizlik demeyelim de daha hoş bir üslupla oluşturulabilirdi. Yoksa benim de günlük hayatımda bazen kullandığım tabirler bunlar
Ben birine laf sokunca o tabiri kullanmam ama biri birine bir şey derse “kapak yaptı” derim nadir de olsa. “kapaqq” ne ya.Biri birine laf sokunca sende ''kapaqq'' diyorsun yani, anladım.
2009 Facebook kalıntıları işte, sorma.Ben birine laf sokunca o tabiri kullanmam ama biri birine bir şey derse “kapak yaptı” derim nadir de olsa. “kapaqq” ne ya.
Gönül'ü ben de çok seviyorum, konuşması, söylemleri, hal hareketleri harika.Gönül benim de favori karakterim haline gelmeye başladı. Bahar'lara kahvaltıya gelmeden önceki diyalogları güldürdü. Hele ki Ali'ye anaannenim demesi...Bahar'da çok büyük gelişmeler görüyorum, Asya ile çok iyi arkadaş olacaklar, hissediyorum.
Volkan bildiğimiz Volkan ama Derin çok saf bakıyor her şeye. Volkan başkasını seninle aldattı sonuçta, seni de aldatabilir bunu hiç düşünmüyor musun yani... Derya'nın Volkan'ın teklifine tepkisi ne olacak merak ediyorum.
Yeni bölüm fragmanında Asya'ya saldıran kişinin Volkan olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle cama taş atan ve Asya'nın evine giren de Selçuk'tur. Bunu da Volkan planlamıştır.
Geçen hafta Gönül çok sinir bozucu demiyor muydunGönül benim de favori karakterim haline gelmeye başladı. Bahar'lara kahvaltıya gelmeden önceki diyalogları güldürdü. Hele ki Ali'ye anaannenim demesi...Bahar'da çok büyük gelişmeler görüyorum, Asya ile çok iyi arkadaş olacaklar, hissediyorum.
En başından beri dizideki en mutlu ve şanslı insan, derin’in annesi, koca parası yiyen gönül. başka işi olmasa bile sabah erken kalkarak koca parası yemenin hakkını veriyor. hani işim gücüm yok zaten, öğlene kadar uyuyayım, biraz tembellik yapayım evin içinde falan demiyor. her sabah eşiyle güzelce kahvaltısını yapıyor, sporuna, kuaförüne, alışverişine gidiyor, öğleden sonra eşiyle romantik film izlerken flört bile ediyor. 25 yaşında kızı var ama, genç kız gibi yaşıyor hayatı. kendi kızından mutlu bir hayatı var. akşam misafirlerini ağırlıyor. hem kendine bakıyor, hem kocasıyla mutlu, eh yediği para da anasının ak sütü gibi helal zatenhem eşini de aldatmıyor. valla hayat ona güzel. ne güzel, hep böyle mutlu olsun, derken, dünkü bölümde kızından yediği darbeyle biraz sarsıldı ama ertesi gün yine erkenden kalkıp güzelce giyindi, makyajını yaptı, kocasını kıvama getirdi, gitti kızının yanına, halledeceğiz sorunları dedi. hatta ‘haydi şimdi bana bir kahve yap’ bile dedi kızına. yahu, bu kız daha dün akşam sana hayatının tokatını vurdu, ne çabuk toparlandın da kahve istedin kızından diyeceksin ama diyemiyorsun. çünkü o gönül. çünkü o bir efsane. dedim helal olsun, işte gönül gibi olacaksın bu hayatta. ne kızıyla küstü, ne kocasını karşısına aldı. kahvesini içmeden de güne başlamıyor. efso gönül.
Geçen hafta Gönül çok sinir bozucu demiyor muydunBenim izlerken en zevk aldığım karakter GönülGeçenlerde görüp güldüğüm bir yorumu paylaşayım, karakteri çok iyi özetlemiş
Sinir bozucu bir karakter ama zaten beni de sinir bozucu hal ve haraketleri güldürüyor.Gönül den zevkmi alıyorsun valla bana saç baş yolduruyor
Sinir bozucu bir karakter ama zaten beni de sinir bozucu hal ve haraketleri güldürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?