Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Reklamlar çok arttı ya ona bir çare bulamıyorum maalesef. Her 5 dakikada bir reklam çıkıyor, gerçekten çok sinir bozucu bir şey. Youtube Premium çıktığından beri işkence çekiyoruz.

Reactions: dreamy
Reklamlar çok arttı ya ona bir çare bulamıyorum maalesef. Her 5 dakikada bir reklam çıkıyor, gerçekten çok sinir bozucu bir şey. Youtube Premium çıktığından beri işkence çekiyoruz.
Ben de konumu Almanya olarak kullanıyorum ve cidden her 5 dakikada reklam var. Nasıl dayanıyorsunuz buna... Gerçi konumla alakası yok doğru saçmaladım.

8. BÖLÜM

Enfes bir bölümdü, hele son sahne... Ali'ye çok sinir oldum bu bölüm, bu ne babacılık? Her şeye anne koşsun, baba sevdalısı olsun... Hep böyledir değer veren değer görmez. Asya neden anlatmadı Ali'ye Volkan & Derin arasında yaşananları hala?

Gönül Hanım'a bayılıyorum, konuşması ve hareketleri çok güzel. Çok doğal bir kadın. Volkan ile pastanedeki 'ıspanaklı börek' olayı güldürdü.

Bahar ve Mert barışır gibi duruyor, Mert kendini affettirmek için epey çaba sarf ediyor. Çocuk istemesi bile şaşırttı yani. Bahar yakında affedecek gibi.

Sanırım 'Dr. Foster'da da zaman atlaması olayı vardı. Ama ben uyarlamada bu kadar erken olacağını düşünmemiştim. İyi mi oldu acaba bu atlama, yoksa kötü mü? Çarşamba öğreniriz.

Volkan'ın son sahnede öyle gelişi şüphelendirdi. Acaba hastaneyi mi satın aldı?

Reactions: Angelica

Emre ne olmuş bu Volkana yaw

@Dosi sen orijinalinin 2.sezonunu izlemiştin bu 2 yıl sonra olayı 2.sezonun ilk bölümünde varmış sanırım doğru mu?

Reactions: Dosi
Aynen 6. Bölümde.
Baktım fragmana şimdi

Bu sezonda Rtük'ün sevmeyeceği çok sahne var
Orada yeni sezon olduğu için zaman atlaması çok normal ama bu biraz ilginç oldu.
Direkt bir bölümde 2 yıl yapmaları tuhaf geldi.

O zaman yeni cezalara hazır olalım mı diyorsun.

Reactions: Dosi