Emre Ozansoy
Moderatör
Nasıl salmışlar acaba bu halleri ile?Tedavi görmüşler zaten de hala akıllanamamışlar.
Nasıl salmışlar acaba bu halleri ile?Tedavi görmüşler zaten de hala akıllanamamışlar.
Müdürü de bunlar gibiyse zaar.Nasıl salmışlar acaba bu halleri ile?
Nasıl salmışlar acaba bu halleri ile?
Büyük ihtimal kaçmışlardır.Müdürü de bunlar gibiyse zaar.
Körle yatan şaşı kalkar yada üzüm üzüme baka baka kararır atasözlerini izlemek istemiyorum.Asya'yı da manyak etcekler.
O kadar çok haklısın ki.Körle yatan şaşı kalkar yada üzüm üzüme baka baka kararır atasözlerini izlemek istemiyorum.
Körle yatan şaşı kalkar yada üzüm üzüme baka baka kararır atasözlerini izlemek istemiyorum.
Bana Rahmetli Kemal Sunal'ın Deli Deli Küpeli filmini anımsattı.Aranızda seyreden var mı?O kadar çok haklısın ki.
Sanırım izlemedim.Bana Rahmetli Kemal Sunal'ın Deli Deli Küpeli filmini anımsattı.Aranızda seyreden var mı?
You'dan gir bak, müthiş bir film.Seyretikten sonra bana hak vereceksin.Sanırım izlemedim.
Şu sıralar pek mümkün görünmüyor ama bakmaya çalışacağım.You'dan gir bak, müthiş bir film.Seyretikten sonra bana hak vereceksin.
En az 100 kere izledim de, bir benzerlik bulamadım.Bana Rahmetli Kemal Sunal'ın Deli Deli Küpeli filmini anımsattı.Aranızda seyreden var mı?
Filmde hastahaneden kaçan Kemal Sunal burada Faruk ve Eşi al sana benzerlik.En az 100 kere izledim de, bir benzerlik bulamadım.
Haa. Doğru. Ama Kemal Sunal kankası avukat ile kaçıyordu.Filmde hastahaneden kaçan Kemal Sunal burada Faruk ve Eşi al sana benzerlik.
Yaaa sözüme geldin mi, hani benzerlik yoktu.Nasıl ters köşe oldun?Kaleci Ersin penaltıyı afiyetle yersin.Haa. Doğru. Ama Kemal Sunal kankası avukat ile kaçıyordu.
Gelecek hafta dizi %70 yok gibi.Ey yapımcılar, duyun sesimi. Her bölümden sonra dizi arkası tanıtım verin artık!
Ha bak ben onu düşünemeden yazdım.Gelecek hafta dizi %70 yok gibi.
Pandemi yüzünden.Gelecek hafta dizi %70 yok gibi.