Emre Ozansoy
Moderatör
Nasıl salmışlar acaba bu halleri ile?Tedavi görmüşler zaten de hala akıllanamamışlar.![]()
Nasıl salmışlar acaba bu halleri ile?Tedavi görmüşler zaten de hala akıllanamamışlar.![]()
Müdürü de bunlar gibiyse zaar.Nasıl salmışlar acaba bu halleri ile?![]()
Nasıl salmışlar acaba bu halleri ile?![]()
Büyük ihtimal kaçmışlardır.Müdürü de bunlar gibiyse zaar.![]()
Körle yatan şaşı kalkar yada üzüm üzüme baka baka kararır atasözlerini izlemek istemiyorum.Asya'yı da manyak etcekler.![]()
O kadar çok haklısın ki.Körle yatan şaşı kalkar yada üzüm üzüme baka baka kararır atasözlerini izlemek istemiyorum.![]()
Körle yatan şaşı kalkar yada üzüm üzüme baka baka kararır atasözlerini izlemek istemiyorum.![]()
Bana Rahmetli Kemal Sunal'ın Deli Deli Küpeli filmini anımsattı.Aranızda seyreden var mı?O kadar çok haklısın ki.![]()
Sanırım izlemedim.Bana Rahmetli Kemal Sunal'ın Deli Deli Küpeli filmini anımsattı.Aranızda seyreden var mı?![]()
You'dan gir bak, müthiş bir film.Seyretikten sonra bana hak vereceksin.Sanırım izlemedim.![]()
Şu sıralar pek mümkün görünmüyor ama bakmaya çalışacağım.You'dan gir bak, müthiş bir film.Seyretikten sonra bana hak vereceksin.![]()
En az 100 kere izledim de, bir benzerlik bulamadım.Bana Rahmetli Kemal Sunal'ın Deli Deli Küpeli filmini anımsattı.Aranızda seyreden var mı?![]()
Filmde hastahaneden kaçan Kemal Sunal burada Faruk ve Eşi al sana benzerlik.En az 100 kere izledim de, bir benzerlik bulamadım.![]()
Haa.Filmde hastahaneden kaçan Kemal Sunal burada Faruk ve Eşi al sana benzerlik.![]()
Yaaa sözüme geldin mi, hani benzerlik yoktu.Nasıl ters köşe oldun?Kaleci Ersin penaltıyı afiyetle yersin.Haa.Doğru. Ama Kemal Sunal kankası avukat ile kaçıyordu.
![]()
Gelecek hafta dizi %70 yok gibi.Ey yapımcılar, duyun sesimi. Her bölümden sonra dizi arkası tanıtım verin artık!![]()
Ha bak ben onu düşünemeden yazdım.Gelecek hafta dizi %70 yok gibi.
Pandemi yüzünden.Gelecek hafta dizi %70 yok gibi.