Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Her reklam arası bol bol Camdaki Kız'ın fragmanları veriliyor. Hadi yine iyisin.
@Aserat
------

Nasıl, güzel mi o dizi?
Evet dün Hekimoğlu izlerken de her reklam arasında vardı ki olsun zaten.
Kanal D'nin tam reklama girmeden önce fragman yayınlama huyunu seviyorum insanlar kanalı değiştiremeden fragmanı görmüş oluyor.

5 dk'dır Kanal D'nin canlı yayınını açtım, en az 6 keredir Camdaki Kız'ın fragmanı dönüyor.

------

Evet dün Hekimoğlu izlerken de her reklam arasında vardı ki olsun zaten.
Kanal D'nin tam reklama girmeden önce fragman yayınlama huyunu seviyorum insanlar kanalı değiştiremeden fragmanı görmüş oluyor.
Dünkü dizi etkisiz eleman sayılır. Sadakatsiz her grupta +10 reyting aldığı için bol bol fragman vermelerini normal karşılıyorum. Kitleleri benzer çünkü.

Reactions: 12.Adam and Aserat
Canlı yayında normal reklamlar yerine dizi, program vs. tanıtımları yayınlandığı için orada daha çok gösterilmesi doğal. Dün Hekimoğlu izlerken 3 kere fragman, 1 alt bant yayınlanmıştı yani TV'de ne kadar gösterildiği daha önemli.

Kanal D'yi açalı 10 dakika olmadı maşallah 7 keredir görüyorum ben. Zorla tutturacaklar herhalde.

Reactions: 12.Adam and Aserat
Kanal D'yi açalı 10 dakika olmadı maşallah 7 keredir görüyorum ben. Zorla tutturacaklar herhalde.
Tamam ama TV'de o kadar sık göstermiyorlardır yani arada Şarkılar Bizi Söyler, Arka Sokaklar falan da dönüyordur mutlaka.
Neyse kırk yılda bir eline bomba dizi gelmiş tabii ki reklamını yapacak.

Tamam ama TV'de o kadar sık göstermiyorlardır yani arada Şarkılar Bizi Söyler, Arka Sokaklar falan da dönüyordur mutlaka.
Neyse kırk yılda bir eline bomba dizi gelmiş tabii ki reklamını yapacak.
Sadakatsiz bu sezon kanalı tek başına sırtlandı zaten. Bu arada erkek başrol çok Flash TV'ye transfer olacakken yanlışlıkla bu diziye düşmüş gibi geliyor.

9 oldu.

Reactions: 12.Adam