Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Her reklam arası bol bol Camdaki Kız'ın fragmanları veriliyor. Hadi yine iyisin. :A @Aserat
------

Nasıl, güzel mi o dizi? :A
Evet dün Hekimoğlu izlerken de her reklam arasında vardı ki olsun zaten. :A Kanal D'nin tam reklama girmeden önce fragman yayınlama huyunu seviyorum insanlar kanalı değiştiremeden fragmanı görmüş oluyor. :A

5 dk'dır Kanal D'nin canlı yayınını açtım, en az 6 keredir Camdaki Kız'ın fragmanı dönüyor. :A
------

Evet dün Hekimoğlu izlerken de her reklam arasında vardı ki olsun zaten. :A Kanal D'nin tam reklama girmeden önce fragman yayınlama huyunu seviyorum insanlar kanalı değiştiremeden fragmanı görmüş oluyor. :A
Dünkü dizi etkisiz eleman sayılır. Sadakatsiz her grupta +10 reyting aldığı için bol bol fragman vermelerini normal karşılıyorum. Kitleleri benzer çünkü. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
5 dk'dır Kanal D'nin canlı yayınını açtım, en az 6 keredir Camdaki Kız'ın fragmanı dönüyor. :A
------

Dünkü dizi etkisiz eleman sayılır. Sadakatsiz her grupta +10 reyting aldığı için bol bol fragman vermelerini normal karşılıyorum. Kitleleri benzer çünkü. :A
Canlı yayında normal reklamlar yerine dizi, program vs. tanıtımları yayınlandığı için orada daha çok gösterilmesi doğal. Dün Hekimoğlu izlerken 3 kere fragman, 1 alt bant yayınlanmıştı yani TV'de ne kadar gösterildiği daha önemli. :A

Canlı yayında normal reklamlar yerine dizi, program vs. tanıtımları yayınlandığı için orada daha çok gösterilmesi doğal. Dün Hekimoğlu izlerken 3 kere fragman, 1 alt bant yayınlandı TV'de ne kadar çok gösterildiği önemli. :A
Kanal D'yi açalı 10 dakika olmadı maşallah 7 keredir görüyorum ben. Zorla tutturacaklar herhalde. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
Kanal D'yi açalı 10 dakika olmadı maşallah 7 keredir görüyorum ben. Zorla tutturacaklar herhalde. :A
Tamam ama TV'de o kadar sık göstermiyorlardır yani arada Şarkılar Bizi Söyler, Arka Sokaklar falan da dönüyordur mutlaka. :A Neyse kırk yılda bir eline bomba dizi gelmiş tabii ki reklamını yapacak. :Z

Tamam ama TV'de o kadar sık göstermiyorlardır yani arada Şarkılar Bizi Söyler, Arka Sokaklar falan da dönüyordur mutlaka. :A Neyse kırk yılda bir eline bomba dizi gelmiş tabii ki reklamını yapacak. :Z
Sadakatsiz bu sezon kanalı tek başına sırtlandı zaten. Bu arada erkek başrol çok Flash TV'ye transfer olacakken yanlışlıkla bu diziye düşmüş gibi geliyor. :A

9 oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam