Ben de izleyeceğim diyeceğim de üşendim şimdi ona geçmeye.Harika.15 dakika daha Kırmızı Kamyon'a devam.
Ben de izleyeceğim diyeceğim de üşendim şimdi ona geçmeye.Harika.15 dakika daha Kırmızı Kamyon'a devam.
Evet dün Hekimoğlu izlerken de her reklam arasında vardı ki olsun zaten.Her reklam arası bol bol Camdaki Kız'ın fragmanları veriliyor. Hadi yine iyisin.@Aserat
------
Nasıl, güzel mi o dizi?![]()
Dünkü dizi etkisiz eleman sayılır. Sadakatsiz her grupta +10 reyting aldığı için bol bol fragman vermelerini normal karşılıyorum. Kitleleri benzer çünkü.Evet dün Hekimoğlu izlerken de her reklam arasında vardı ki olsun zaten.Kanal D'nin tam reklama girmeden önce fragman yayınlama huyunu seviyorum insanlar kanalı değiştiremeden fragmanı görmüş oluyor.
![]()
Canlı yayında normal reklamlar yerine dizi, program vs. tanıtımları yayınlandığı için orada daha çok gösterilmesi doğal. Dün Hekimoğlu izlerken 3 kere fragman, 1 alt bant yayınlanmıştı yani TV'de ne kadar gösterildiği daha önemli.5 dk'dır Kanal D'nin canlı yayınını açtım, en az 6 keredir Camdaki Kız'ın fragmanı dönüyor.
------
Dünkü dizi etkisiz eleman sayılır. Sadakatsiz her grupta +10 reyting aldığı için bol bol fragman vermelerini normal karşılıyorum. Kitleleri benzer çünkü.![]()
Kanal D'yi açalı 10 dakika olmadı maşallah 7 keredir görüyorum ben. Zorla tutturacaklar herhalde.Canlı yayında normal reklamlar yerine dizi, program vs. tanıtımları yayınlandığı için orada daha çok gösterilmesi doğal. Dün Hekimoğlu izlerken 3 kere fragman, 1 alt bant yayınlandı TV'de ne kadar çok gösterildiği önemli.![]()
Tamam ama TV'de o kadar sık göstermiyorlardır yani arada Şarkılar Bizi Söyler, Arka Sokaklar falan da dönüyordur mutlaka.Kanal D'yi açalı 10 dakika olmadı maşallah 7 keredir görüyorum ben. Zorla tutturacaklar herhalde.![]()
Sadakatsiz bu sezon kanalı tek başına sırtlandı zaten. Bu arada erkek başrol çok Flash TV'ye transfer olacakken yanlışlıkla bu diziye düşmüş gibi geliyor.Tamam ama TV'de o kadar sık göstermiyorlardır yani arada Şarkılar Bizi Söyler, Arka Sokaklar falan da dönüyordur mutlaka.Neyse kırk yılda bir eline bomba dizi gelmiş tabii ki reklamını yapacak.
![]()
Ortağım konuyu şereflendirmiş.Hoşgeldin Emir Can İğrek.Şükür ki Zemine indin.Yeni bölüme son 2 dakika. Bugün canlı canlı izlemeye karar verdim.
#AlDer yeni shipim.Ali ve Demir mi? 😱
Tövbe tövbe, bi haller olmuş sana.#AlDer yeni shipim.![]()
Ama çok iyi kanka oldular ya.Tövbe tövbe, bi haller olmuş sana.![]()
Ne ara be, benim nasıl haberim olmaz bundan.Ama çok iyi kanka oldular ya.![]()
Ah one number queen.Cavidan gözüm yollarda kaldı...![]()
![]()
Asya'dan sonra en çok görmek istediğim karakter artık.Ah one number queen.![]()
![]()
Aynen, o Derin denen varlık başrol olacağına Cavidan olsaymış ya.Asya'dan sonra en çok görmek istediğim karakter artık.
------
Meraklı teyze...![]()
Ah ah, keşke...Aynen, o Derin denen varlık başrol olacağına Cavidan olsaymış ya.![]()