İhtiyarım yap vallaGeçmişden Günümüze En Favori Çizgi Film için içimdeki çocukla işbirliği yapmayı düşünüyorum
@Dosi @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Araf @Forumdash @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @Alos @Gizmen @bazinga @MasacRE
İhtiyarım yap vallaGeçmişden Günümüze En Favori Çizgi Film için içimdeki çocukla işbirliği yapmayı düşünüyorum
@Dosi @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Araf @Forumdash @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @Alos @Gizmen @bazinga @MasacRE
Geçmişden Günümüze En Favori Çizgi Film için içimdeki çocukla işbirliği yapmayı düşünüyorum
O konuyu @Tolstoyevski paslıyorum 🙃 Geçmişden Günümüze En İyi Futbolcu Seçebiliriz aslında? @xdragxxGeçmişten Günümüze Futbol kategorisi olacak mı? @The_Erinch
En iyi dünya Kupası hangi yıl yapılmıştır? Al sana bomba gibi konu.Neyin 'EN' i seçtirsem acaba
@dosimosi @bazinga @Zeyno @Yakamoz-Asi @Angelica @Emre Ozansoy @MasacRE @Cervantes
Olm forumun yaş ortalaması kaç... 4 yılda bir yapılıyor zaten.. ne kadar eskiden geleyim yawEn iyi dünya Kupası hangi yıl yapılmıştır? Al sana bomba gibi konu.
İnternet denilen birşey var kopya çekerler.Olm forumun yaş ortalaması kaç... 4 yılda bir yapılıyor zaten.. ne kadar eskiden geleyim yaw
Başka düşün
Benim etkinlik bitsin seninkine geç. Seninki bitince En Favori Üye’ye geçerim. Çakışmasın eski zamanlar gibiNeyin 'EN' i seçtirsem acaba
@dosimosi @bazinga @Zeyno @Yakamoz-Asi @Angelica @Emre Ozansoy @MasacRE @Cervantes
Abimin etkinliği 3 günde biter. (1 hafta sürdü)Benim etkinlik bitsin seninkine geç. Seninki bitince En Favori Üye’ye geçerim. Çakışmasın eski zamanlar gibiüyeler malum söyleniyor sonraaylardır sakin geçmiş unutmuşlar
Abimin etkinliği 3 günde biter. (1 hafta sürdü)@The_Erinch
İşte o süreçte iki tane etkinlik çakışmasın
Neyin 'EN' i seçtirsem acaba
Dosi hanım haklı. Bu süreçte yapılacak etkinliğe karar verilebilir ama en favori şarkı bittikten sona başlatılırsa iyi olurBenim etkinlik bitsin seninkine geç. Seninki bitince En Favori Üye’ye geçerim. Çakışmasın eski zamanlar gibiüyeler malum söyleniyor sonraaylardır sakin geçmiş unutmuşlar
Ben buldum etkinliğimi , bazıları surat ekşitebilir ama yapacağım.Gerekirse ben yardım ederim.@dosimosi
Kitap okumayanlar oylamaz. Katılım az olurBen buldum etkinliğimi , bazıları surat ekşitebilir ama yapacağım.
En Favori Kitap yada En İz Bırakan Kitap adında
Destekte çıkacaktım neden değiştirdin ki? Bari bir dahaki sefere dünya Kupası etkinliğini düzenleyelim.Tarihini de sen belirle.Ben buldum etkinliğimi , bazıları surat ekşitebilir ama yapacağım.
En Favori Kitap yada En İz Bırakan Kitap adında
Kitap okumayanlar oylamaz. Katılım az olur
Ocak ayının ilk günü başlaya bilirsin. Bizimki bitiyor ozamana
Olsun... kitap okumayı gerçekten sevenlerde varKitap okumayanlar oylamaz. Katılım az olur
Ocak ayının ilk günü başlaya bilirsin. Bizimki bitiyor ozamana
Olsun... kitap okumayı gerçekten sevenlerde var
Zaten önce bir nabız yoklayacağım,aday falan toplarız
@Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @Aserat @bazinga @EmreCan @Alos
@kerem @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @MasacRE @Ahmed @Hazem @Sherlock @12.Adam @MEnes
@Cervantes @cokiyitvci @serhatt @xemrexxx @STAR @Zortlu Fistan @BARON男爵 @Gerekli24
Kitaplarla ilgili bir etkinlik düşünüyorum @dosimosi etkinliği bittikten sonra...Ne düşünüyorsunuz?
Güzel mini bir etkinlik olur. Tam senlikOlsun... kitap okumayı gerçekten sevenlerde var
Zaten önce bir nabız yoklayacağım,aday falan toplarız
@Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @Aserat @bazinga @EmreCan @Alos
@kerem @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @MasacRE @Ahmed @Hazem @Sherlock @12.Adam @MEnes
@Cervantes @cokiyitvci @serhatt @xemrexxx @STAR @Zortlu Fistan @BARON男爵 @Gerekli24
Kitaplarla ilgili bir etkinlik düşünüyorum @dosimosi etkinliği bittikten sonra...Ne düşünüyorsunuz?
En iyi ayı seçmiştik onun gibi olurGüzel mini bir etkinlik olur. Tam senlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?